Horoscop 3 aprilie 2020 – Berbec:

Ar fi bine să temperezi orice tensiune, imediat ce apare, ca să nu îți umbrești singur ziua. Să cauți vinovați după ce trece furtuna, nu îți folosește la nimic.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Taur:

Este posibil să ai mai puțină energie decât până acum și să devii îngrijorat, fără motive clare. Pe acest fond, orice supărare se poate amplifica, din senin.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Gemeni:

A venit și momentul tău de strălucire, de a fi un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Până acolo, însă, vei avea câteva ore dificile, pe care trebuie să le gestionezi inteligent.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Rac:

Este important să îți economisești forțele când vine vorba de supărări și nemulțumiri și să te mobilizezi cu adevărat ca să faci lucruri bune.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Leu:

S-ar putea să ai senzația, falsă, că ai devenit mai puțin important pentru cei din familie sau cei din mediul de la serviciu. Dar este o impresie falsă, care nu ar trebui lăsată să degenereze.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Fecioară:

 S-ar putea să devii din ce în ce mai căutat, privit cu simpatie și apreciat de mai mulți oameni din jur. Acesta, însă, ar trebui să fie un motiv ca să fii mai atent la ce spui și ce faci.

VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
Recomandări
VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
 

Horoscop 3 aprilie 2020 – Balanță:

Este posibil să ajungi la concluzii care îți subliniază nesiguranțele, poate chiar temerile, deși știi că exact de asta nu ai nevoie acum.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Scorpion:

Poți avea senzația că ai pierdut sprijinul unei persoane importante din viața ta, dar nu e deloc așa. De tine depinde cum vei gestiona aceste impresii false.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Săgetător:

Incepând de astăzi vei avea mai multe șanse de a ajunge la o înțelegere cu cei din jur, vei deveni mai simpatic și mai senin. Cu condiția să nu refuzi această invitație.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Capricorn:

De la mulțimea de griji legată de cei dragi, de nevoile lor și de plăcerile tale, care nu trebuie neglijate, treci la preocupări mai superficiale, care te pot ajuta să te înseninezi. 

Horoscop 3 aprilie 2020 – Vărsător:

Sfera sentimentală devine mai animată, semn că inima ta deschide un nou capitol de viață și nu ține cont de vremurile tulburi.

Horoscop 3 aprilie 2020 – Pești:

Te vei ocupa mai mult de casă, de confortul interiorului, dar și calitatea relațiilor cu cei din familie, o responsabilitate esențială în acest moment.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2020. Marte va intra în zodia Vărsătorului. Venus va intra în zodia Gemenilor | VIDEO URANISSIMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite