Horoscop 30 ianuarie 2020 – Berbec:

Poate că nu îți vor conveni multe astăzi, dar știi deja că nu are rost să te concentrezi asupra lor. Mai bine îți schimbi atitudinea și cauți să vezi și ceea ce merge bine.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Taur:

S-ar putea să te cuprindă o mare grabă de a le vedea pe toate așa cum le dorești tu și din acest motiv să și strici câte ceva, de exemplu relațiile cu cei din mediul de la serviciu. 

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Gemeni:

Este posibil ca lucrurile să nu meargă astăzi cum te aștepți, dar e doar o chestiune de adaptare, de acceptare a faptului că fiecare zi are ritmul și prioritățile ei.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Rac:

Îți fac cam multe griji în legătură cu imaginea pe care o ai în ochii superiorilor sau ai celor care au puterea de a-ți decide locul pe plan social și profesional. Grijile îți limitează deciziile.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Leu:

Pot să iasă la lumină mai multe nereguli, unele legate de muncă, altele legate de relațiile cu cei de la serviciu. Nu sunt lucruri noi, doar dispoziția ta e nouă.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Fecioară:

De la impresia că nu ai pe cine te baza, până la respingerea unor apropiați e distanță lungă și bine ar fi să nu o parcurgi, chiar dacă ai unele temeri.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Balanță:

Ești tentat să îi dai lecții partenerului de viață, doar pentru că ești convins că ai dreptate și nu vrei să ratezi ocazia. Intrebarea e dacă această dreptate îți folosește la ceva.   

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Scorpion:

Ies la iveală multe probleme, unele de serviciu, altele de sănătate și trebuie să le gestionezi inteligent. Bine ar fi să îți stabilești corect prioritățile.  

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Săgetător:

S-ar putea să se accentueze anumite nemulțumiri, cel mai probabil legate de propria persoană, de valoarea proprie și de ceea ce ești în stare.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Capricorn:

Ai nevoie de sprijin, dar nu pentru a continua războiul pe care l-ai început ci pentru a te regăsi, a te calma și a prelua controlul asupra propriilor porniri negative.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Vărsător:

Respingi, poate fără să îți dai seama, ajutorul de care ai cea mai mare nevoie. Acesta vine sub forma unor informații care nu îți convin, dar ți-ar fi de folos.

Horoscop 30 ianuarie 2020 – Pești:

Pe de o parte, este bine să fii atent la finanțe și să ai o continuitate a veniturilor. Pe de alta, este bine să păstrezi un oarecare echilibru, să nu exagerezi nici cu aceste preocupări.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020. Luna Neagră va intra în zodia Berbecului | VIDEO URANISSIMA

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile