MENIU CAUTĂ
04 Iul. 2018 21:00

Horoscop, joi, 5 iulie 2018. Gemenii se lasă în voia gândurilor pesimiste

Distribuie

Horoscop 5 iulie 2018. Gemenii se lasă în voia gândurilor pesimiste

Horoscop 5 iulie 2018 - Berbec

Treci la etapa următoare în relațiile cu cei din mediul de la serviciu sau din familie. Dacă până acum te-ai simțit îngrădit, vei face aproape orice ca aceste limite să dispară.

Horoscop 5 iulie 2018 – Taur

Ai nevoie de prieteni adevărați și ai șansa de a descoperi unul, pe cel mai bun, chiar în interiorul tău. Este propria intuiție, care te sfătuiește mereu.

Horoscop 5 iulie 2018 – Gemeni

S-ar putea să te simți descoperit, să te lași în voia unor gânduri pesimiste, deși le vezi și tu destul de lipsite de suport în realitate.

Horoscop 5 iulie 2018 – Rac

Vei putea, începând de astăzi, să cobori cu picioarele pe pământ, chiar dacă nu îți place deloc acest lucru. Ești capabil să accepți realitatea așa cum este ea.

Horoscop 5 iulie 2018 – Leu

Simți nevoia să renunți la anumite dorințe, intenții și planuri de viitor, pentru că acum le vezi ca fiind prea fanteziste sau te consideri prea obosit ca să le faci față.

Horoscop 5 iulie 2018 – Fecioară

Vei avea foarte multe de învățat de la partenerii de orice fel, mai ales de la cel de cuplu. Dacă te supără ideea de a învăța de la cei din jur, vei avea o problemă în plus.

Horoscop 5 iulie 2018 – Balanță

Ai nevoie de rezistență psihică, una de nezdruncinat, care vine dintr-un echilibru interior real. Merită să depui eforturi.

 Horoscop 5 iulie 2018 – Scorpion

Chiar dacă nu îți face plăcere, va trebui să accepți că există destule persoane care îți sunt superioare și să înveți de la acestea lucruri noi, de care ai neapărată nevoie.

Horoscop 5 iulie 2018 – Săgetător

Te întorci la preocupările care te ajută să scoți la lumină laturile mai puțin cunoscute ale personalității tale. Pe termen lung, este o etapă deosebit de utilă.

Horoscop 5 iulie 2018 – Capricorn

Poate ești sigur că situația din familie este sub control și nu o vei mai scăpa din mâini. Din păcate, vei avea ocazia să te convingi că nu e deloc așa, începând de astăzi…

Horoscop 5 iulie 2018 – Vărsător

Este esențial să îți cunoști nevoile reale și să dai la o parte balastul nemulțumirilor acumulate, care nu fac decât să te împingă la decizii proaste.

Horoscop 5 iulie 2018 – Pești

Este posibil să apară destul de multe confuzii în mintea ta, în legătură cu cele mai bune modalități de a-ți asigura bunăstarea. Cel mai bine este să te ocupi tu de asta.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii