MENIU CAUTĂ

Horoscop, vineri, 6 iulie 2018. Scorpion vor să aibă cât mai multă lume în jur

Distribuie

Horoscop 6 iulie 2018. Scorpion vor să aibă cât mai multă lume în jur

Horoscop 6 iulie 2018 - Berbec

A fi bine să iei în calcul că bunăstarea celor dragi depinde de sentimentele tale, de felul în care le exprimi și de cât de mult ții cont de nevoile lor reale.

Horoscop 6 iulie 2018 – Taur

Poate ar trebui să te întorci cu inima spre cei din familie și să uiți de conflicte, de supărări și de neîmpliniri. Talentul tău de a construi merită folosit pentru ceva bun.

Horoscop 6 iulie 2018 – Gemeni

Ai senzația că îți scapă multe, că relațiile cu cei din jur sunt de necontrolat și nu mai știi ce să faci. Deocamdată, nici nu e nevoie să faci mare lucru…

Horoscop 6 iulie 2018 – Rac

Este esențial, pentru liniștea ta sufletească, pe termen mediu și lung, să prețuiești oamenii și relațiile pe care le poți construi cu aceștia, nu scopurile, oricât de mărețe ar fi.

Horoscop 6 iulie 2018 – Leu

Ai șansa de a deveni mai conștient de valoarea ta pe plan profesional, dacă vei accepta măcar partea bună a trecutului, cea care te-a adus unde ești acum. Ar fi un început bun.

Horoscop 6 iulie 2018 – Fecioară

Vrei acces neîngrădit la oamenii care au resursele și conexiunile necesare pentru a te putea sprijini. Problema este că nu îi poți obliga să facă nimic.

Horoscop 6 iulie 2018 – Balanță

Încerci că colectezi relații și să aduni cât mai mulți oameni în jurul unei idei de care nici tu nu ești foarte sigur că merită să fie pusă în practică.

Horoscop 6 iulie 2018 – Scorpion

Ești dornic să ai cât mai multă lume în jur, dar scopul tău principal are legătură cu trecutul, nu cu viitorul. Cauți să îți fie recunoscută importanța.

Horoscop 6 iulie 2018 – Săgetător

Creionezi noi direcții de evoluție pe plan profesional, iar unele dintre ele pot fi chiar revoluționare. Ar fi bine să ai răbdare, ca să înțelegi care dintre ele pot fi transpuse în realitate și care nu.

Horoscop 6 iulie 2018 – Capricorn

Ai putea fi ispitit, de propriile dorințe nestăpânite, să cauți pe altcineva care să fie personajul principal în povestea vieții tale.

Horoscop 6 iulie 2018 – Vărsător

Relațiile cu familia sunt fundamentul a tot ce vei construi de acum înainte, posibil pentru tot restul vieții, așa că ar trebui să le tratezi cu atenția cuvenită.

Horoscop 6 iulie 2018 – Pești

Este posibil să fi strâns destul de multe impresii greșite sau exagerate despre cei care fac parte din anturajul tău apropiat. Ar fi de dorit să le verifici veridicitatea.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii