MENIU CAUTĂ
07 Oct. 2018 21:00

Horoscop, luni, 8 octombrie 2018. Leii caută soluții pentru problemele presante

Distribuie

Horoscop 8 octombrie 2018. Leii caută soluții pentru problemele presante

Horoscop 8 octombrie 2018 - Berbec

Chiar dacă te supără unele întârzieri sau modificări în planurile pe care ți le-ai făcut, vei reuși să le duci pe toate la bun sfârșit și vei ajunge la concluzia că te-ai supărat degeaba.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Taur

Este o zi în care contează armonia pe care reușești să o creezi cu puterile tale, prin metodele care îți sunt cunoscute. Așa vei avea parte și de bucuria de a ști că poți fi creativ.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Gemeni

Ajungi foarte ușor la o dispoziție optimistă, semn că ai lăsat în urmă nemulțumirile care ți-au înnegurat zilele. Dacă nu, asta ar trebui să faci.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Rac

Ai la dispoziție o zi specială, care te va ajuta să îți faci puțină ordine în gânduri, dorințe și aspirații. Așa vei ușura și povara pe care o vei duce pe umeri de acum încolo.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Leu

Îți prinde bine ziua de astăzi, care accentuează dorința de a căuta soluții diferite la problemele care te frământă de mai mult timp.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Fecioară

Astăzi te înțelegi bine cu toată lumea și pe acest fond pozitiv, vei reuși să și rezolvi destul de multe probleme. Poți ajunge la concluzii utile despre rolul bunăvoinței.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Balanță

Este o zi agreabilă, pe placul tău, în cea mai mare parte. Vei avea ocazia și să oferi un exemplu pozitiv și să preiei de la oamenii frumoși din jurul tău idei, sentimente, emoții.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Scorpion

Intri în contact cu informații de mare preț, dar este posibil să nu le apreciezi la justa valoare, pentru că ești prea absorbit de propriile gânduri.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Săgetător

Îi simți aproape de cei dragi și asta e suficient ca să îți facă ziua mai frumoasă. Vor apărea și mici neplăceri, dar sunt în limite normale.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Capricorn

Cauți să ajungi la o înțelegere cu superiorii, ca să obții acordul lor pentru un plan ambițios. Problema e lipsa încrederii, de ambele părți.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Vărsător

Ai șansa de a-ți recăpăta liniștea sufletească, prin faptul că vei reuși să înțelegi nemulțumirile unor apropiați, cele care au dus la probleme și pentru tine.

Horoscop 8 octombrie 2018 – Pești

Te mulțumești cu ceea ce ai reușit să obții până acum, mai ales pentru că ai alte preocupări, mult mai frumoase, care nu cer resurse speciale.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii