MENIU CAUTĂ

Horoscop, joi, 9 august 2018. Vărsătorii își strică relația cu familia

Distribuie

Horoscop 9 august 2018. Vărsătorii își strică relația cu familia

Horoscop 9 august 2018 - Berbec

S-ar putea să exagerezi cu autoritatea față de cei dragi. Ai argumente, poate mai multe decât ți-ar fi necesare, dar acestea nu te vor feri de consecințe, care nu vor fi plăcute…

Horoscop 9 august 2018 – Taur

Astăzi toate sunt mai intense – gândurile, intențiile, dorințele și chiar tonul vocii. Este important să protejezi relațiile cu familia chiar și față de propriile impulsuri negative.

Horoscop 9 august 2018 – Gemeni

Din toată agitația de azi vor ieși și idei bune, dar se poate ajunge acolo și pe căi mai înțelepte, cum ar fi un dialog calm, bazat pe respect reciproc.

Horoscop 9 august 2018 – Rac

Ești pornit să faci rost de bani sau de orice fel de resurse, numai să te simți protejat de lipsuri. Problema este că multe nevoi reale nu pot fi acoperite cu bani…

Horoscop 9 august 2018 – Leu

Există riscul să îți strici relațiile cu șefii, din cauza unui moment de revoltă accentuată pe care vei ține morțiș să o exprimi. Poate că ai dreptate, dar contează foarte mult cum te exprimi.

Horoscop 9 august 2018 – Fecioară

Sunt posibile momente de nemulțumire intensă, în care vei dori să forțezi nota, doar ca să scapi de senzația că alții decid pentru tine.

Horoscop 9 august 2018 – Balanță

Sunt posibile tensiuni între prieteni, la care vei participa, fie că vrei, fie că nu. Ar fi bine, dacă tot ești acolo, să le dai o mână de ajutor.

Horoscop 9 august 2018 – Scorpion

Vrei să îți exerciți întreaga autoritate asupra celor din familie sau asupra partenerilor de orice fel. Problema e că nu vei obține ceea ce dorești, nu pe această cale.

Horoscop 9 august 2018 – Săgetător

Vrei să schimbi ceva în planurile de viitor și faci eforturi pentru asta, dar este inutil să faci acest lucru de unul singur, fără cei care sunt și ei parte din acele planuri.

Horoscop 9 august 2018 – Capricorn

Te poate cuprinde o dorință aprigă de a încălca drepturile unui întreg grup, doar ca să te pui tu la adăpost de lipsuri. Acum crezi că nu vei avea nevoie de acești oameni, dar te înșeli profund.

Horoscop 9 august 2018 – Vărsător

Iei cu tine problemele de la serviciu, ajungi cu ele acasă și strici și relațiile cu familia. Apoi, ajungi la concluzia, total eronată, că cei din jur nu te apreciază.

Horoscop 9 august 2018 – Pești

Ești dornic să te ocupi de starea de sănătate sau de simplificarea unor sarcini de serviciu, ca să îți faci viața mai ușoară, atât cât se poate.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii