MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2018 21:00

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018. Scorpionii au probleme de sănătate apărute din senin

Distribuie

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Berbec:

Ai în față o zi dificilă, presărată cu momente în care vei pierde controlul asupra propriilor emoții și ai putea avea reacții intense, dar nejustificate și supărătoare pentru ceillalți.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Taur:

E nevoie de un efort de concentrare real, ca să nu faci confuzii dureroase, să faci reproșuri cui nu trebuie și să generezi reacții acute.
Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Gemeni:

Este posibil să faci mai mult rău decât bine, dacă te grăbești, spui ce îți vine la gură și nu îți ții sub control agitația interioară.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Rac:

Ai nevoie de echilibru și astăzi vei avea ocazia să vezi de ce. In momentele grele îți poți da seama cât de echilibrat ești și ce resurse interioare ai pentru a face față problemelor.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Leu:

Nu îți plac exploziile temperamentale, dar este posibil să contribui la apariția acestora, dacă nu ești suficient de atent la ce provocări lansezi în jur.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Fecioară:

Degeaba te consideri îndreptățit să reacționezi oricum, fără să mai păstrezi măsura, ca până acum. Poate că ai dreptate, dar nu îți folosește la nimic.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Balanță:

Sunt posibile mai multe momente în care vei simți nevoia să renunți la orice fel de control, să spui tot ce îți trece prin cap, zicând că numai așa te poți elibera de tensiune.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Scorpion:

Pot să apară complicații pe planul sănătății, unele complet neprevăzute, care chiar te vor surprinde. Sunt semne ale unor dezechilibre acumulate în timp.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Săgetător:

Vrei să rupi lanțurile care te țin prizonier într-o postură ingrată, dar nu ai suficient curaj. Este necesar să faci o alegere clară, oscilația te afectează mai mult decât crezi.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Capricorn:

Este posibilă o răsturnare de situație în familie, legată de casă sau de o altă problemă, poate la fel de importantă. Este necesar să îți controlezi reacțiile.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Vărsător:

Ai tendința de a respinge orice gest care vine din partea celor apropiați, doar pentru că  unul dintre ei te-a supărat sau ai tu nemulțumirile tale, despre care nu vrei să vorbești.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Pești:

Ești pe punctul de a renunța la bunele tale obiceiuri și la bunăvoința pe care le-o arăți celor din jur. Poate că ai motive, dar nu vei obține nimic bun.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop și horoscop gemeni pe Libertatea.

Comentarii