Horoscop săptămânal Pești – 6 – 12 iunie 2020

În ziua de 6 iunie, context astral favorabil negocierilor, tranzacțiilor, vânzării, cumpărării sau închirierii de imobile, locuințe, utilaje sau terenuri cu condiția unei foarte atente verificări a legalității documentelor pe baza cărora se stabilește respectiva tranzacție.

Nu lăsați procedurile legale pe seama altora, chiar dacă acestea cad în fișa postului lor: și aceia pot fi neatenți sau… “cumpărați”. Latura șubredă nu o reprezintă banii, ci clauzele și condițiile care fac diferența între o tranzacție onestă și una viciată de incompetență ori de intenții ascunse, incorecte.

Între 6 iunie, după ora 22:45, și 9 iunie, în zorii zilei, importantă indisponibilitate spre dialog cu prietenii: Peștii fie nu au chef, fie sunt ocupați, fie nu doresc să dea glas nemulțumirilor provocate de acele persoane. Între 9 iunie, după ora 3:54, și 11 iunie la prânz, unii Pești pot ajunge la constatări surprinzătoare, care acum li se par de ordinul evidenței; șansa de a stabili conexiuni logice și de a pune la locul ei, într-un raționament, veriga lipsă care i-a făcut să se întrebe luni, poate ani, cum a fost posibil să se petreacă un anume fapt de viață.

Între 11 iunie, după ora 12:32, și 12 iunie, Luna, în tranzit prin zodia Peștilor, ar trebui să funcționeze în beneficiul acestor native, doar că elementul Apă, căruia îi aparțin, va fi în exces, chiar și pentru ei!, de unde riscul “lichefierii sentimentelor”, a pierderii voinței și a “înmuierii” sufletești, deloc utile.

Chiar dacă Peștii vor avea presimțiri sau intuiții care se vor adeveri, totuși, momentul astral îi poate destabiliza afectiv: risc de exagerări și de interpretări eronate, pe un fond psihic încărcat de amintiri, de refulări și de dorințe ascunse; de aici, riscul unor decizii și reacții nebănuite, spontane, între 12-13 iunie, când se va realiza o triplă conjuncție Lună/Marte/Neptun, la grad perfect.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI