Horoscop Scorpion

În prima parte a zilei de 21 martie, posibile surprize domestice; vești și informații care miră, enervează sau, de la caz la caz, alarmează.

Între 21 martie, după ora 14:34′, și începutul zilei de 24 martie, stare bună interioară, nevoie de duioșie, de tandrețe, înclinația de a uita sau a ierta fleacurile care au tulburat, în ultima vreme, o relație sentimentală. Posibilă împăcare între părinți și copii dacă, între aceștia, există la ora actuală o divergență majoră care îi împiedică să se vadă și să-și vorbească.

Chiar dacă, în prezent, activitățile culturale și artistice nu se pot desfășura în mod normal și le limitează interpreților capacitatea de exprimare publică, totuși, contextul este bun pentru cei care scriu, pictează, compun, desfășoară activități de creație acasă sau în spațiul restrâns și specific al unui atelier. Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, etapă deloc confortabilă pentru organismul nativilor, indiferent de vârstă, și pentru psihicul lor.

Nota generală este de surescitare, de favorizare a factorilor inflamatorii, de reacții organice bazate pe respingerea unui aliment, a unui medicament sau a unui factor toxic (alergie, urticarie, edem, inflamație, erupție cutanată, mai ales la nivelul feței), puseuri de hipertensiune, migrene, tulburări de vedere sau disfuncții ale altor organe situate la nivelul capului din cauza influenței dizarmonice, intens reflectate asupra nativilor a Lunii Noi în Berbec din ziua de 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, stabilitate și armonie, refacere a comunicării între partenerii aflați în conflict ori între soții certați. În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a. c., va tranzita sectorul casei și al legăturilor cu trecutul provocând, până pe 2 iulie a. c., crize de conștiință și responsabilități copleșitoare în plan familial.

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi