Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, se menține conduita principială, dar rigidă, concentrată pe câteva idei dominante, prin intermediul cărora câte un nativ aparținând acestui semn zodiacal încearcă să controleze o relație afectivă, ceea ce nu va fi ușor, pentru că atitudinea lor va stârni replici, riposte sau contradicții din partea celor dragi.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, evenimente care tulbură apele la locul de muncă. Discretă solicitare a sistemului locomotor și a circulației periferice.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, perioadă specială pentru cei născuți în Fecioară, care se vor confrunta cu douăsprezece opoziții alcătuite de postùrile astrale în tranzit prin casele I/VII, care îi vor pune în situația de a se controla, de a rămâne calmi, de a-și economisi energia fizică și psihică. Fecioarele vor trebui să recurgă la raționamentele logice ori de câte ori un eveniment în plan partenerial pare să-i deruteze sau să-i pună în dificultate. Un aspect numit “foarfecă” va opera în două rânduri, la grad perfect, creând situații a căror consecință este posibil să reverbereze în timp, până la epuizarea lor definitivă.

Atenție la ceea ce se va întâmpla între 13 și 14 septembrie, când vor opera mai multe aspecte ce pot naște dizarmonii sau reacții afective care le pot lăsa un gust amar. Unele îi pot privi personal, alteori poate fi vorba de familie, casă, posesiuni materiale și/sau patrimoniale ori relații parteneriale; alteori, ele ar putea afecta, prin rezonanță, și alte sectoare de viață afectate, în funcție de harta personală a fiecăruia.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare