Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, rezervă păstrată ca o concluzie personală față de unii apropiați; nativii nu vor avea o disponibilitatea să întrețină vreo conversație de dragul aparențelor și nici ca să facă figura unor persoane empatice dacă nu este cazul.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența sectorul câștigurilor bănești obținute din muncă. Tranzitul le va permite echilibrarea financiară fără a atrage însă câștiguri substanțiale. Primele zece zile vor fi favorabile discuțiilor pe aceste teme (cadru organizatoric, contractual, fiscal). Atenție la întâmplările semnificative, cu funcție de avertisment sau la presentimentele cu privire la felul în care va decurge o activitate retribuită.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, regrupări interioare pe fondul unei limpeziri care va naște sentimente de mândrie, orgoliu sau vanitate în sufletul nativilor.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal și le va da răbdare, ambiție și determinare, un plus de simț practic în a accepta, fără sentimentul înfrângerii sau al umilinței, ori de câte ori vor fi obligați de împrejurări, să-și asume ipostaze speciale, delicate sau neplăcute ce privesc viața de familie sau relația cu soțul/soția. Nu va fi un răstimp indicat pentru decizii majore, pentru desfășurarea proceselor și anchetelor. Nu vă bazați pe impresii și luați în calcul nu una, ci două-trei deziluzii, dacă sunteți implicați în desfășurarea unui conflict.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută