Totuși, din punctul de vedere al hărții, „pe hârtie”, se observă lesne, în afara acestei ambiguități, care, până la un punct, poate fi nevinovată, și încercarea vinovată de a-l face pe nativ să ia o decizie greșită, de a-l păcăli, de a-l dezinforma sau, măcar, de a-l demobiliza. Căutați adevărul în textul de lege, în acte și documente, nu în părerile altora.

Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, momente pline de pasiune, de senzualitate, nevoie intens resimțită de către nativi de a nu fi singuri, de a se simți iubiți, ocrotiți, prețuiți, nevoia de a simți că rezonează cu o persoană pe mai multe planuri ale existenței umane, stare intensificată de impulsurile Lunii Noi în Rac din 2 iulie.

Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, timp în care va genera ipostaze plăcute de viață în doi, de romantism, de tandrețe, de satisfacții artistice, de capacitate de a fi la înălțimea unor exigențe interpretative, de a se bucura de copii. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, dialoguri pe teme de muncă, de viață profesională, nu neapărat (sau aproape deloc salarială). Unele schimburi de idei, soluții sau propuneri, indiferent din ce parte provin, pot fi profitabile și trebuie receptate cu atenție și interes.

Din 2 iulie, când, în sectorul casei sănătății „de fiecare zi”, își va începe tranzitul planeta Marte, se va pune problema, până pe 18 august, a suprasolicitării inimi și a registrului cardio-vascular.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult