Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, Săgetătorii se vor fi cufunda în gândurile care scrutează trecutul și care le vor permite să identifice greșelile comise ori riscurile potențiale. Două sunt direcțiile principale vizate de aceste stări și senzații bulversante: sănătatea (prin solicitarea axei endocrine) și raporturile de muncă.

Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a. c., și va crea premize favorabile refacerii organice după boli, accidente, suferințe permițând un proces de vindecare lent dar profund. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului. Micul Benefic le va insufla, până pe 15 mai a. c., un puternic chef de a trăi și a se bucura de toate plăcerile ce țin de specificul casei a V-a; aventurile vor fi nota picantă a momentului. Context bun pentru cei care fac sport de performanță dacă vor reuși să se mobilizeze.

Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, Luna va tranzita zodia Săgetătorului și le va da nativilor care aparțin acestui semn entuziasm și combativitate. De la sfârșitul acestei săptămâni se va accentua opoziția Jupiter/Marte pe axa Săgetător/Gemeni care ar putea să-i aducă în pragul conflictelor și al divergențelor majore cu partenerul de viață, de afaceri, cu colaboratorii sau cu reprezentanții unor instituții.

Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, preocupări legate de economiile necesare dar dificil de realizat, de o indisponibilitate financiară provocată, în cazul unora, de măsurile de ultimă oră luate la locul de muncă cu privire la tipul, nivelul și la (in)capacitatea de a plăti salariile la timpul ori în cuantumul prevăzut în contract, de unde și o firească revoltă dar și un explicabil blocaj. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, etapă ce ar putea fi marcată de o veste mai puțin obișnuită care îi va pune în situația de a-și reevalua atitudinea și încrederea în partenerii lor.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

 
 
Close
Close
Închide