Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, perioadă caracterizată prin intensitatea trăirilor și capacitatea nativilor de a aprofunda niște gânduri și convingeri în intenția de a afla adevărul sau de a găsi soluția potrivită în chestiunile parteneriale care încep să se arate tot mai dificile din cauza impactului pe care îl va avea tranzitul Soarelui prin zodia Taurului.

Conjuncția pe care Soarele o va face în aceste două zile cu Uranus, de curând intrat, la rândul lui, în acest semn de pământ, poate avea rolul de avertisment sau de avanpremieră cu privire la ceea ce s-ar putea petrece în următorul an sau în viitorii șapte ani, cât va ține acest tranzit, prin casa a VII-a.

Implicațiile sunt multiple și ele se vor manifesta acolo unde, în funcție de vârstă, de profil astral ori de logică a biografiei personale, o latură se va dovedi mai șubredă: căsnicia, afacerile, conflictele dușmanii, procesele, contractele, negocierile, etc.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 15 mai a. c., va da mesaje astrale pozitive în privința sănătății și va instaura o perioadă în care procesele mentale și activitatea cerebrală va fi mai intensă iar nativii se vor simți mai motivați și mai siguri pe ei.

Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, o problemă financiară va trebuie rezolvată pe cale oficială, juridică, administrativă, instituțională. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, disponibilitatea Scorpionilor spre conversație și dialoguri va fi limitată la strictul necesar.

Preocuparea lor se va îndrepta spre învățare, acumulare, memorare progres personal și profesional prin virtuțile educației și ale studiilor. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, posibile momente încordate în casă și familie; nu este o condiție, dar o premiză juridică (proces, partaj) poate sta la baza acestor trăiri pline de îngrijorare.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close