Berbec:

DRAGOSTE: Începând cu 10 martie, relaţiile voastre de suflet intră într-o nouă etapă, mai dinamică, totul se desfăşoară mai rapid şi cu mai puţine constrângeri. Poate fi momentul unui nou început sau al finalizării, fără regrete şi dureri nemărturisite, a unei relaţii pentru care până acum v-aţi luptat sau împotriva căreia aţi luptat. Până în luna iunie ar trebui să ştiţi exact cum staţi, alături de cine doriţi să vă trăiţi viaţa şi ce sacrificii vor fi necesare pentru asta. Sunt avantajaţi cei tineri şi curajoşi şi dezavantajaţi cei care nu mai au pornirea de a încerca o nouă relaţie.

CARIERĂ: Zona carierei e profund încercată, deocamdată nu de evenimente supărătoare sau care să vă destabilizeze, ci la nivelul felului în care vă vedeţi drumul, rostul şi rolul în societate sau în comunitatea profesională din care faceţi parte. Aspectele planetare care vă supun acestor încercări sunt de durată şi vizează schimbări esenţiale, cea mai importantă dintre ele fiind repoziţionarea în ierarhia profesională. Întreaga primăvară se anunţă aglomerată la locul de muncă – s-ar putea să fiţi nevoiţi să preluaţi şi alte responsabilităţi, fără vreo creştere salarială.

EXCLUSIV. Cum a reușit să fugă un cuplu din Mariupol din „iadul lumii ruse” trecând prin filtrele ocupanților: „Te pun să te dezbraci, să-ți lași amprentele, să-ți arăți coatele, limba, să spui cine ești”
Recomandări
EXCLUSIV. Cum a reușit să fugă un cuplu din Mariupol din „iadul lumii ruse” trecând prin filtrele ocupanților: „Te pun să te dezbraci, să-ți lași amprentele, să-ți arăți coatele, limba, să spui cine ești”

SĂNĂTATE: Până la vară pot reveni anumite probleme, cele mai multe provocate de un stil de viaţă dezordonat. Aveţi de învăţat o lecţie importantă, aceea că trupul nu are nevoie doar de îngrijire exterioară, ci şi de una interioară, adică să vă preocupaţi mai mult de alimentaţie, de felul şi de ritmul în care mâncaţi şi de alte lucruri care vă pun sângele în mişcare : sportul şi plimbările în aer liber.

BANI: Primăvara nu aduce schimbări spectaculoase în zona finanţelor. Primele semne bune pot să apară abia în luna mai şi vor continua pe parcursul verii, cu condiţia să vă implicaţi în tot ce faceţi. Trebuie să demonstraţi că e nevoie de voi şi că e mai rentabil să fiţi plătiţi voi suplimentar decât să mai apară încă un angajat.

Taur:

DRAGOSTE: Încă sunteţi legaţi sufleteşte de evenimente trecute, multe dintre ele intense şi neplăcute. Ca să aveţi parte de ceea ce doriţi, adică stabilitate afectivă şi încredere în persoana iubită, e bine să încheiaţi în aceste luni toate capitolele rămase neterminate. Pentru unii dintre voi, această perioadă poate fi o nouă şansă de a vă decide alături de cine vă veţi petrece următorii ani, prin revenirea la o relaţie pe care o credeaţi pierdută.

Mii de copiii au fost aduși cu cravate roșii în fața Kremlinului. Ce spune simbolul „pionerilor” în toată Europa de Est?
Recomandări
Mii de copiii au fost aduși cu cravate roșii în fața Kremlinului. Ce spune simbolul „pionerilor” în toată Europa de Est?

CARIERĂ: Până la finalul lunii mai aveţi posibilitatea de a reveni asupra unei decizii luate la sfârşitul anului trecut şi de a face, de această dată, o alegere mai bună. Chiar dacă vor exista şi zile mai liniştite, vă puteţi aştepta la o primăvară aglomerată la locul de muncă. Cei care caută să avanseze rămân fără susţinere astrală începând cu primele zile ale lunii martie şi trebuie să aibă răbdare până când contextul favorabil se va reface.

SĂNĂTATE: Destule probleme, cele mai multe provocate de atmosfera de la locul de muncă. Sunteţi mai sensibili la tot ce se întâmplă şi nu aveţi nici un control asupra surselor de stres. Se anunţă posibile boli profesionale, iar cele mai sensibile părţi ale corpului vostru sunt zona lombară a coloanei vertebrale şi aparatul urinar. Feriţi-vă de frig şi de umezeală.

BANI: Este un an bun pentru afaceri. Până în iunie aveţi ocazia să faceţi lucruri care vă pot aduce câştiguri suplimentare, depinde numai de voi ca ofertele să se concretizeze. Trebuie să evitaţi extremele – să nu credeţi fără rezerve în tot ce vi se propune, dar nici să nu vă luaţi zeci de măsuri de siguranţă, care ar putea pune pe fugă toţi posibilii parteneri de afaceri. Sunteţi favorizaţi în domeniile în care vă face plăcere să lucraţi.

ICR și-a dat în judecată sute de angajați și pierde pe bandă rulantă. „Bani aruncați de pomană”, spune chiar avocatul plătit de institut cu 25.000 de euro
Recomandări
ICR și-a dat în judecată sute de angajați și pierde pe bandă rulantă. „Bani aruncați de pomană”, spune chiar avocatul plătit de institut cu 25.000 de euro

Gemeni:

DRAGOSTE: E unul dintre cele mai încurcate capitole din viaţa voastră. Se recomandă o reevaluare a angajamentelor şi o selecţie clară a tipului de relaţie pe care îl consideraţi potrivit pentru voi. Până la vară aveţi tot timpul să înţelegeţi ce e de păstrat şi la ce trebuie să renunţaţi, pentru a fi împliniţi. Vă aflaţi într-una dintre cele mai importante perioade din întreaga voastră existenţă şi nu trebuie să vă mire că sunteţi derutaţi şi exigenţi.

CARIERĂ: Până în luna iunie aveţi parte de una dintre cele mai favorabile combinaţii posibile în acest domeniu – până şi cele mai extravagante iniţiative sunt susţinute, iar poziţii profesionale la care până acum doar aţi visat vă sunt la îndemână. Trebuie să fiţi atenţi la planurile pe care le faceţi, pentru că, dacă vă limitaţi opţiunile din lipsă de viziune, aţi putea regreta că nu aţi cerut mai mult.

SĂNĂTATE: Pentru că în zona accidentelor sunt destul de multe astre, este indicat să fiţi mai prudenţi la volan, iar dacă faceţi sport, să vă dozaţi efortul şi să nu exageraţi, pentru că asta ar putea duce la o deteriorare rapidă a rezistenţei organismului. Problemele de digestie, acolo unde sunt, pot să se agraveze sau să revină pe parcursul întregii primăveri. Evitaţi mâncatul pe fugă şi consumaţi alimente care nu vă pun în pericol sănătatea.

BANI: Vă aflaţi într-o fază de construcţie a căilor prin care banii vă vor intra în buzunare. Fiecare şansă care vi se oferă în plan profesional e însoţită şi de posibilitatea de a vă creşte veniturile. Ca tendinţă generală, nu veţi duce lipsa banilor. Însă pentru că se anunţă schimbări mari, fiecare etapă parcursă va presupune sacrificii şi prudenţă. Mulţi dintre voi vor putea creşte profesional cu ajutorul străinilor sau în străinătate, schimbându-şi meseria sau domeniul de activitate.

Racii fac excese alimentare şi s-ar putea îngrăşa

4326-230791-15rac.jpg

Rac:

DRAGOSTE: Întreaga primăvară se anunţă tensionată. Relaţia cu familia are toate şansele să se schimbe fundamental, iar acolo unde există tensiuni, s-ar putea ajunge la o soluţie radicală – vă desprindeţi de un mediu toxic, care vă împiedică să vă dezvoltaţi. Schimbările sunt lente, dar vor avea consecinţe pe termen lung, în sensul că vă vor ajuta să vă schimbaţi viaţa. Cei care au iubiţi ori iubite în străinătate ar putea face paşi importanţi către oficializare.

CARIERĂ: Primăvara le este favorabilă celor care studiază, îşi lărgesc sfera de cunoaştere, îşi continuă specializarea în domeniul ales, învaţă limbi străine sau călătoresc în interes de serviciu. Devin mai accesibile persoanele cărora le purtaţi un mare respect sau pe care le preţuiţi pentru că vă pot ajuta să evoluaţi. Cei care se ocupă de afaceri trebuie să accepte faptul că nu pot câştiga într-un timp foarte scurt o sumă atât de mare încât să-i scutească de grija viitorului.

SĂNĂTATE: Cea mai sensibilă zonă din corp, pentru mult timp de-acum încolo, va fi digestia. La începutul lunii martie există riscul să reveniţi la obiceiuri periculoase, cum ar fi mâncatul pe fugă şi după pofta inimii. Dacă până în aprilie nu reuşiţi să puneţi frână exceselor, nu numai că veţi lua mult în greutate, dar pot să apară inclusiv complicaţii circulatorii.

BANI: Pentru unii e posibilă o creştere a veniturilor dintr-o singură sursă, dacă ocupaţia actuală este mai mult o pasiune, şi nu o obligaţie. Sunt posibile însă şi unele surprize financiare neplăcute – persoane apropiate, care v-au promis la un moment dat un ajutor, s-ar putea răzgândi. Pot să apară şi complicaţii legate de moşteniri sau de intrarea în posesia unor bunuri aflate în proprietate comună cu partenerul sau cu familia.

Leii simt că au ajuns la limita răbdării

4326-230792-16leu.jpg

Leu:

DRAGOSTE: Întreaga primăvară veţi simţi nevoia să vă retrageţi cumva din agitaţia anturajului şi să vă apropiaţi mai mult de persoane de la care aveţi ceva de învăţat. Câştigaţi profunzime, fără să vă propuneţi acest lucru, şi treceţi de la un ideal al iubirii ca în basme la o dragoste ceva mai pământească.

CARIERĂ: Simţiţi că aţi ajuns la limita răbdării, dacă ocupaţi un post care nu vă reprezintă şi nu vă solicită cele mai importante calităţi. O altă problemă poate fi absenţa concurenţei, care vă lipseşte de cea mai importantă motivaţie pentru voi: competiţia. Nu aveţi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit sarcinile de la serviciu, de aceea, pentru a vă păstra locul de muncă, vă trebuie o nouă strategie. Ar fi bine să coborâţi cu picioarele pe pământ. Chiar dacă păreţi părăsiţi de noroc, acest lucru se va remedia, la un moment dat.

SĂNĂTATE: Sunteţi plini de viaţă şi prin venele voastre curge bucuria pură de a trăi atunci când vă aflaţi în armonie cu tot ce faceţi. Numai că acum această armonie nu există… Lipsa de satisfacţie de la locul de muncă se poate reflecta în starea de sănătate şi în echilibrul interior, iar voi vă simţiţi secătuiţi de puteri. În plus, până în iunie aţi putea avea probleme cardiace şi vasculare, aşa că va trebui să găsiţi leacuri pentru inimă.

BANI: Până la vară ar fi bine să vă drămuiţi banii cu mai multă chibzuinţă, pentru că nu traversaţi o perioadă bună. În schimb, sunt favorizate finanţele partenerilor de cuplu, ale familiei şi ale partenerilor de afaceri, în cazul în care aveţi aşa ceva. Din aceste direcţii ar putea veni salvarea, atunci când veţi constata că nu aveţi bani suficienţi.

Fecioară:

DRAGOSTE: Trebuie să fiţi recunoscători pentru tot ce vi se oferă şi să învăţaţi valoarea gesturilor mici, născute din sentimente sincere şi profunde. Viaţa voastră se poate schimba destul de mult din cauza celor dragi, care vor provoca cele mai importante reorientări în priorităţile voastre. E bine să nu vă faceţi speranţe false în relaţiile de suflet şi să acceptaţi lunile care urmează ca pe un timp al renunţării la convingerile care, de multe ori, vă împiedică să vedeţi calităţile persoanelor dragi.

CARIERĂ: Până la vară există pericolul să luaţi decizii neinspirate în domeniul profesional şi să vă confruntaţi cu conflicte la locul de muncă. Veţi simţi dezamăgire, dar şi dorinţă de răzbunare, fără să vă gândiţi că, poate, şi voi aţi greşit şi că întotdeauna există soluţii paşnice de rezolvare a problemelor.

SĂNĂTATE: Multe dintre problemele voastre de sănătate se datorează faptului că nu vă puteţi relaxa mental şi fizic. Proverbul care spune să nu laşi pe mâine ce poţi face astăzi a fost inventat, probabil, de un nativ din zodia voastră, care, într-un moment de mare stres, a confundat ideea că toate se fac la timpul lor cu aceea că mai bine rezolvi totul acum şi laşi pe mâine odihna şi relaxarea. Trebuie să schimbaţi ceva în acest domeniu, dacă vreţi să vă păstraţi sănătatea în lunile care urmează.

BANI: Aveţi toate motivele să credeţi că ursitoarele erau prost dispuse la naşterea voastră, pentru că pe lângă complicaţiile din alte domenii de viaţă, trebuie să învăţaţi să fiţi mai cumpătaţi cu banii. Firea voastră prevăzătoare vă ţine departe de problemele financiare, de obicei, dar nu şi atunci când începeţi să credeţi că îndeplinirea dorinţelor e unitatea de măsură a fericirii.

Balanţă:

DRAGOSTE: Trageţi aer în piept şi pregătiţi- vă pentru ceea ce vă aduce primăvara: începuturi şi sfârşituri, certuri şi împăcări repetate, numai linişte nu. Relaţiile voastre stau sub semnul schimbării din cele mai ciudate motive. Trăiţi într-o veşnică insatisfacţie, dar nu puteţi spune exact ce vă lipseşte. Puteţi deveni victima unei iluzii perfide, crezând că dacă schimbaţi persoana iubită se va produce şi minunea mult aşteptată de a deveni mulţumiţi. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante până în iunie.

CARIERĂ: Puteţi primi oferte de colaborare de scurtă durată, care pot să vă aducă unele câştiguri în bani, în bunuri, dar şi o imagine adecvată. Luna martie e cea mai bună în acest domeniu al vieţii voastre, pentru că vin numeroase ocazii de a fructifica acele calităţi pe care până acum nu le-aţi considerat valoroase. Sunt avantajaţi cei care au legătură cu domeniul medical, cu sănătatea, dar şi cei care au o meserie de natură socială sau care presupune un contact direct cu publicul.

SĂNĂTATE: Toată primăvara sunteţi protejaţi de problemele grave de sănătate. Se creează condiţiile pentru a vă elibera de afecţiunile cronice şi pentru a vă întări rezistenţa organismului, secretul fiind o minte armonioasă şi un grad al echilibrului sufletesc de care până acum nu aţi avut parte. Dacă apar probleme, e bine să lăsaţi deoparte toate frământările mentale şi să vă liniştiţi prin orice metodă.

BANI: Sunt necesare investiţii în casă, în amenajarea sau în reamenajarea ei. Nu aveţi fondurile necesare, dar vă puteţi descoperi talente ascunse de decorator, ca să nu fiţi nevoiţi să cheltuiţi. În felul acesta, vă construiţi un univers propriu, calm, în care să vă regăsiţi. Cei care se ocupă de afaceri au şansa, chiar de la începutul lunii martie, să reintre într- un circuit care are toate şansele să le aducă bani.

Scorpion:

DRAGOSTE: Începeţi luna martie cu nu mai puţin de cinci planete în zona iubirii, un fenomen rar, care vă oferă ocazia de a rezolva mai multe probleme în acest domeniu sau una singură, esenţială. Până la vară aveţi parte de câteva luni excelente pentru tot ce înseamnă dragoste, relaţii mai noi sau mai vechi, trăiri intense, visare şi succes. Deveniţi părinţi cu o încântare neobişnuită sau acceptaţi din toată inima beneficiile unei relaţii exclusive, pe care aţi ocolit-o poate până acum de teama de a nu fi ispitiţi să călcaţi strâmb.

CARIERĂ: Reveniţi în forţă chiar la începutul lunii martie, cu o energie care dărâmă toate obstacolele. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcaţi în mediul profesional, într- o comunitate sau o instituţie. Credeţi că puteţi obţine orice post şi sunteţi profund convinşi că îl meritaţi pe deplin. Tot ce contează în această perioadă este ascensiunea socială şi profesională şi există riscul ca această dorinţă imensă de afirmare să genereze şi victime colaterale, membrii familiei fiind primii pe lista celor neglijaţi.

SĂNĂTATE: Pot să apară probleme, în caz că vă solicitaţi trupul şi mintea până la epuizare. Cea mai sensibilă zonă din corp e cea lombară, cu rinichii şi întregul aparat urinar. Dacă s-au instalat deja afecţiuni şi nu le-aţi acordat atenţia necesară, ar fi cazul să o faceţi, înainte să se manifeste agresiv. O altă problemă, în funcţie şi de vârstă şi de specificul meseriei, este legată de circulaţie – de exemplu, dacă petreceţi mult timp în picioare, pot să apară unele complicaţii, aşa că ar fi foarte bine să purtaţi încălţăminte comodă şi să vă odihniţi suficient.

BANI: Toată primăvară aveţi o mare aglomerare de planete în zona câştigurilor din speculaţii, jocuri de noroc, investiţii inteligente sau ponturi pe care diverse persoane binevoitoare vi le spun. Luna aprilie e ceva mai productivă la locul de muncă şi vă poate aduce beneficii care vă vor ajuta să vă liniştiţi în privinţa plăţilor pe care trebuie să le faceţi.

Săgetătorilor le-ar prinde bine să facă sport

4326-230793-17sagetator.jpg

Săgetător:

DRAGOSTE: Destul de multă linişte în zona inimii, dar e liniştea dinaintea furtunii care se va declanşa în lunile de vară. Este un interval favorabil pentru regăsirea şi cunoaşterea de sine, tocmai pentru a putea intra în relaţiile de dragoste intense care se anunţă, fie ele cu o persoană sau doar cu o muză care vă va schimba viaţa. Sunteţi invitaţi la calm, la echilibru şi la refacerea forţelor.

CARIERĂ: Încă nu se instalează liniştea în acest domeniu. Toată primăvara va pluti în aer o oarecare nesiguranţă cu privire la traseul vostru în viaţă de acum înainte, cauza principală fiind legată de părinţi şi de un amestec de obligaţii şi responsabilităţi care vă ţin în loc. Veţi reuşi să vă desprindeţi din această ţesătură, dacă veţi da curs impulsurilor de a ignora toate aceste obligaţii şi de a pleca spre alte zări, ceva mai însorite.

SĂNĂTATE: Petrecând ceva mai mult timp în casă, cu propriile gânduri, frustrări şi frământări, sunt şanse să apară şi momente de explozie a tuturor acestor stări. V-ar prinde bine orice formă de sport, chiar dacă nu prea aveţi chef de un antrenament organizat şi continuu, pentru că asta v-ar ajuta să vă schimbaţi dispoziţia şi să vă clătiţi mintea. În privinţa alimentaţiei staţi bine, sunt semne că aţi început de ceva vreme să alegeţi calitatea în locul cantităţii.

BANI: Unii dintre voi, mai înţelepţi, vor alege calea grea a creşterii lente printr- un proiect personal. Alţii vor începe multe şi vor renunţa repede, pentru că le lipseşte răbdarea. Trebuie să ţineţi cont că nu mai e vremea loviturilor financiare, ci a acumulării inteligente. Sunteţi provocaţi să căutaţi noi căi de câştig.

Capricorn:

DRAGOSTE: Traversaţi o perioadă intensă, în care vă doriţi să iubiţi şi căutaţi experienţe de neuitat. Cei aflaţi în cupluri stabile dau test după test, dacă încă nu au devenit suficient de înţelepţi încât să înţeleagă că o relaţie de acest fel implică şi compromisuri. Acest context vă pune răbdarea la încercare, dar e o etapă necesară în evoluţia voastră.

CARIERĂ: Pentru voi fiecare poziţie ocupată în ierarhia profesională seamănă cu o încleştare, vă solicită toate forţele, dar şi răbdarea, capacitatea de a alcătui şi urma o strategie proprie şi perseverentă. Toate aceste eforturi merită făcute, pentru că răsplata va fi pe măsură – vă veţi face remarcaţi, veţi mai urca o treaptă sau veţi ocupa o poziţie pe care o meritaţi din plin.

SĂNĂTATE: Aţi scăpat de ameninţarea bolilor grele, iar încercările prin care aţi trecut în ultimul timp v-au făcut să fiţi mai atenţi cu propriul corp, să vă odihniţi şi să vă relaxaţi mai mult. Unii constată cu surprindere că nu sunt inepuizabili, alţii abia acum încep să-şi testeze limitele. Mulţi dintre nativii care fac sport ar putea ajunge la concluzia că nu au şanse să facă performanţă şi atunci vor schimba macazul, orientându-se către domenii intelectuale.

BANI: Până în iunie continuă seria supărărilor financiare. De la mici pierderi la mari dezamăgiri, totul este posibil în bugetul vostru. Încă de la începutul lunii martie aveţi parte însă de un aspect astral care indică faptul că îi puteţi mobiliza exemplar pe cei apropiaţi să câştige, îi susţineţi şi îi încurajaţi, iar bunăstarea lor se va răsfrânge şi asupra voastră, în bani sau în bunuri.

Vărsător:

DRAGOSTE: De la finalul lunii decembrie au început să se acumuleze probleme în cuplu, iar acum izbucnesc cu o forţă care s-ar putea să vă mire şi pe voi, şi pe partener. E bine să spuneţi ce aveţi în minte, să vă vărsaţi amarul, dacă este cazul, şi să luaţi măsuri pentru a îndrepta situaţia, atât cât se mai poate. Aceia dintre voi care sunt ocupaţi cu alte lucruri, mai importante, nu vor avea parte chiar de războaie, însă şi ei vor avea zile mai dificile.

CARIERĂ: Ca să nu ziceţi că nu aţi ştiut şi că nu v-a spus nimeni, aflaţi că traversaţi o perioadă ceva mai lungă de pregătire, de învăţare, de aprofundare şi de structurare a drumului în viaţă, care se va concretiza inclusiv printr-o ascensiune profesională. Acum e recomandat să vă faceţi planuri de viitor pe termen mediu şi lung, să porniţi în căutarea locului vostru în lume şi să studiaţi intens în domeniul ales.

SĂNĂTATE: Se anunţă probleme articulare, osoase şi dentare destul de dese. Sunteţi mai sensibili la frig, la umezeală şi la alţi factori de mediu, pe care altădată nici nu îi observaţi. Cei care au afecţiuni cronicizate trebuie să fie foarte atenţi, pentru că evoluţia acestora poate încetini, iar ei pot trage uşor concluzia greşită că boala a dispărut. Mare atenţie şi la ce şi cât mâncaţi, pentru că sunteţi tentaţi să nu vă refuzaţi nici o plăcere şi riscaţi să luaţi foarte mult în greutate!

BANI: Sunteţi într-o pasă foarte bună din punct de vedere financiar. Aveţi parte de numeroase aspecte care indică tot felul de beneficii, dar şi protecţie faţă de pierderi. Sunteţi norocoşi fără să vă propuneţi acest lucru şi nu veţi avea motive de nemulţumire în plan financiar întregul an, dacă veţi şti să vă chibzuiţi cheltuielile.

Peşti:

DRAGOSTE: Peste acest domeniu al vieţii voastre s-a aşternut o ceaţă deasă. Simţiţi nevoia să faceţi lumină, stabilind anumite limite şi încercând noi moduri de abordare a relaţiei, în aşa fel încât nimeni să nu aibă de suferit, dar nu prea aveţi succes. Pentru cuplurile stabile, veştile nu sunt prea bune, se află în faţa unei noi perioade de încercări. Totul anunţă o separare de comun acord.

CARIERĂ: Destulă agitaţie la actualul loc de muncă, solicitările încep să se înmulţească începând din martie. Multe dintre aceste eforturi vă vor fi răsplătite la un moment dat, cu condiţia să le amintiţi celor pentru care lucraţi ce vă datorează. Aveţi sentimente amestecate şi în legătură cu munca, deşi vă face bine să fiţi ocupaţi, pentru a nu vă mai gândi la alte probleme. Aveţi parte şi de o oarecare susţinere din partea unuia dintre şefi şi asta vă dă un oarecare confort psihic.

SĂNĂTATE: Nu e exclus să apară unele probleme de sănătate, cele mai multe legate de mediul profesional. E posibil ca afecţiuni mai vechi să aibă o evoluţie rapidă şi să ajungă la suprafaţă acum, însă aveţi parte de tranzite care vă protejează întregul organism şi vă ajută să vă refaceţi foarte repede. Tot ce înseamnă circulaţie şi inimă e expus unor pericole pe care trebuie să le conştientizaţi şi să luaţi măsuri.

BANI: Încă nu a sosit momentul vostru pentru a intra în categoria selectă a celor care câştigă bine şi foarte bine. Este indicat să evitaţi extremele, fie ele pozitive sau negative, adică să visaţi la câştiguri fabuloase sau să trăiţi cu teama că nu veţi avea cele necesare. Întregul an veţi atrage oameni, situaţii şi evenimente care vă vor ajuta să progresaţi, cu condiţia să vă doriţi acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
GSP.RO
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...
Playtech.ro
PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...
"Pentru bani, calcă pe cadavre". Se caută vinovaţii pentru moartea celor doi fraţi din Vâlcea, care s-au înecat. În urmă cu doi ani, un alt copil îşi găsea astfel sfârşitul
Observatornews.ro
"Pentru bani, calcă pe cadavre". Se caută vinovaţii pentru moartea celor doi fraţi din Vâlcea, care s-au înecat. În urmă cu doi ani, un alt copil îşi găsea astfel sfârşitul
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
HOROSCOP
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
O femeie din Prahova a fost lovită cu toporul în cap, chiar de ziua ei, de nepoata pe care o crescuse. Ce a făcut apoi agresoarea
Știrileprotv.ro
O femeie din Prahova a fost lovită cu toporul în cap, chiar de ziua ei, de nepoata pe care o crescuse. Ce a făcut apoi agresoarea
"Putin l-a numit succesor pe el". Ucraina a găsit raportul secret al Rusiei. Următorul lider de la Kremlin a luat deja primele decizii în plin război
Orangesport.ro
"Putin l-a numit succesor pe el". Ucraina a găsit raportul secret al Rusiei. Următorul lider de la Kremlin a luat deja primele decizii în plin război
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“