TAUR 21.04 – 21.05

DRAGOSTE: Luna iunie este mai lejeră, dar în iulie şi august ai putea manifesta dorinţa de a coordona, prin orice mijloace, existenţa celor din jur, iar asta va duce la foarte multe probleme.
CARIERĂ: În această vară nu se poate vorbi despre promovare, ci mai degrabă despre puterea de păstrare a statutul actual la locul de muncă, prin reglarea relaţiilor cu colegii şi cu superiorii. În iunie ai putea pretinde ceva ce nu ţi se cuvine. Iulie continuă această tendinţă, iar în august va trebui să analizezi serios ce ai obţinut pe această cale, dacă ai obţinut ceva, ca să te asiguri că nu vei repeta astfel de experienţe.
SĂNĂTATE: Lunile de vară scot la lumină probleme care până acum s-au manifestat discret. În iunie nu vei mai putea ignora oboseala psihică sau epuizarea produse de atmosfera tensionată de la serviciu sau de acasă. În iulie trebuie să ai grijă de tine, dar nu prin vorbe, ci prin fapte. Iar în august vei avea ocazia să verifici dacă terapiile adoptate au dat rezultate sau nu.
BANI: În iunie, ar fi bine să nu te laşi atras(ă) în combinaţii dubioase, care promit câştiguri uşoare. În iulie va trebui să revii asupra unor decizii eronate. Iar în august te vei ocupa de lucruri serioase, care vor aduce rezultate reale.

GEMENI 22.05 – 21.06

DRAGOSTE: Ar fi bine să ţii sub control dorinţa de a recupera timpul pierdut în conflicte şi indecizii, pentru că şi acestea fac parte din procesul de armonizare dintre parteneri. În iunie, aceasta va fi tentaţia cea mai puternică, la fel şi în iulie. În august vei fi mai bine pregătit(ă) pentru a lua decizii importante privitoare la soarta relaţiei tale cu cei dragi.
CARIERĂ: Deşi vei avea multe sarcini profesionale neplăcute, vei reuşi să te adaptezi. Abia în a doua parte a lunii iulie şi în august situaţia va deveni complicată, pentru că vei fi tentat(ă) să ceri prea mult de la cei din jur, iar această atitudine poate duce la pierderi.
SĂNĂTATE: În iunie, unele probleme dispar de la sine, dar ies la lumină altele, asociate cu stilul de viaţă, cu stresul de la serviciu şi cu grijile de zi de zi. Tensiunea se acumulează şi în iulie, iar în august se accentuează şi te forţează să iei măsuri.
BANI: Toate aranjamentele financiare pe care le faci în iunie vor trebui revizuite în iulie. Ar fi bine să eviţi semnarea unor documente importante, mai ales a unor contracte de credit. Chiar şi beneficiile promise de superiori vor fi revizuite. Iar aceasta poate fi cauza unor decizii greşite pe care le-ai putea lua în august, pentru că vei fi revoltat(ă).

RAC 22.06 – 22.07

DRAGOSTE: În iunie, situaţia din cuplu se simplifică, dar în iulie, mai ales în ultima parte, te pot copleşi regretele legate de evenimente trecute, pe care abia acum le înţelegi corect. August este o lună bună, care te va ajuta să te redresezi pe toate planurile
CARIERĂ: După o primăvară furtunoasă, urmează o vară dificilă, pentru că ţi-ai putea pierde încrederea chiar înainte de a culege roadele muncii depuse până acum. Abia în august ai putea face un pas mare înainte, cu condiţia să nu forţezi situaţiile să se muleze pe dorinţele tale.
SĂNĂTATE: În iunie, tot ce ascunzi te vulnerabilizează, inclusiv în planul sănătăţii, pentru că îţi afectează echilibrul interior. În iulie te vei simţi revigorat(ă), în formă, dar graba poate strica multe. Recuperarea sănătăţii este un proces lent, de durată, şi vei vedea asta începând cu luna august.
BANI: Trebuie să fii foarte atent(ă) la risipă, la pierderi din neatenţie sau decizii neinspirate. Din a doua jumătate a lunii iulie se întoarce roata în avantajul tău şi eforturile serioase vor aduce rezultate pe măsură. Este important să cunoşti valoarea propriei persoane şi a muncii depuse, ca să nu te laşi păcălit(ă) sau să pretinzi mai mult decât meriţi.

LEU 23.07 – 22.08

DRAGOSTE: Lunile de vară promit o schimbare esenţială de orientare, care va duce la revigorarea relaţiilor. În iunie şi iulie vei fi mai atent( ă) la nevoile celor apropiaţi, iar din august vei redeveni ceea ce nu ai mai fost de mult timp: o sursă de inspiraţie pentru cei din jur, prin nobleţe şi generozitate.
CARIERĂ: Planul profesional depinde strict de calităţile pe care le pui la bătaie. Schimbările sunt lente, în etape, dar duc la modificări importante pe termen lung. În iunie vei face un prim pas spre un alt traseu profesional, iar în august te vei stabiliza pe direcţia aleasă, cu inima uşoară.
SĂNĂTATE: Iunie vine cu accentuarea unor probleme mai vechi, care vor fi rezolvate cu multă răbdare şi cu modificarea stilului de viaţă. Din a doua parte a lunii iulie, poţi deveni victima propriilor excese, mai ales cele de autoritate, fiindcă tensiunile care se nasc astfel pot afecta starea tuturor. Începând din august, vei avea ocazia să te refaci din toate punctele de vedere.
BANI: În iunie intri în contact cu multă lume, te deplasezi mult şi afli tot felul de lucruri, pe care le vei pune în practică abia luna următoare. Vara aceasta vei opera o modificare în statutul profesional, care va atrage o schimbare de durată în domeniul financiar.

FECIOARÅ 23.08 – 22.09

DRAGOSTE: În iunie vei înţelege că relaţiile cu cei dragi nu funcţionează dacă nu oferi din resursele proprii, oricare ar fi acestea: timp, energie, atenţie, bani. În iulie poţi reveni la o atitudine mai rezonabilă faţă de partenerul de cuplu, poate chiar la o împăcare. August este o lună care te va bulversa şi în care nu se recomandă să iei decizii majore.
CARIERĂ: În iunie eşti, vrei sau nu, în centrul atenţiei unui întreg colectiv sau a unui grup mai mare de oameni. Se vor vedea calităţile tale reale, care te vor ajuta să străluceşti, dar şi defectele majore, care îţi vor afecta imaginea. În iulie te vei afla într-o postură mai discretă, iar din august te vei lupta cu adversari puternici, dar secreţi, la care nici nu te aştepţi.
SĂNĂTATE: Există un element astral care predispune, în iunie şi iulie, la exagerări şi la probleme cu inima, cu ochii sau cu coloana vertebrală. Din august vei fi mai protejat(ă) de complicaţii.
BANI: Luna iunie aduce primele deblocări în plan financiar, dar şi multe tentaţii legate de câştiguri facile pe care le poţi obţine semnând anumite documente. În august vei afla ce ai semnat, ce efecte au generat acele acţiuni şi cu te-ai ales, de fapt, de pe urma asocierilor pe care nu le-ai analizat suficient.

BALANŢÅ 23.09 – 22.10

DRAGOSTE: Tot ce ai acumulat în interior în lunile de primăvară va deveni o motivaţie pentru a acţiona în lunile de vară. În iunie va fi foarte greu de controlat acest proces, pentru că vei fi convins(ă) că nu contează consecinţele, ci doar să îţi exprimi supărările. În iulie vei găsi cu greu motive pentru a păstra relaţiile aşa cum sunt, iar în august vei culege roadele atitudinii tale.
CARIERĂ: În iunie porneşti pe o altă cale şi vei fi nevoit(ă) să mai studiezi, să obţii o diplomă sau alte competenţe. În iulie te ocupi cu hărnicie de toate problemele ivite, iar în august vei beneficia de pe urma acestei atitudini constructive
SĂNĂTATE: Ai nevoie de o viaţă curată, armonioasă, fără exagerări, ca să te refaci. În iunie vei dispune de informaţii de mare valoare pentru sănătatea ta. În iulie le poţi pune în aplicare, iar în august vei avea ocazia să te bucuri de consecinţele acestor alegeri inspirate.
BANI: În iunie, situaţia financiară se va îmbunătăţi pe măsura seriozităţii cu care te implici în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu. În iulie poţi face un pas înainte pe plan profesional, iar asta se va reflecta şi în nivelul veniturilor. În august vei fi tentat(ă) să te opreşti sau să încetineşti ritmul de creştere, dar nu va fi o alegere bună.

SCORPION 23.10 – 21.11

DRAGOSTE: Divergenţele din cuplu se accentuează în iunie, dar asta poate duce la o negociere sănătoasă a limitelor pe care trebuie să le respecte fiecare. În iulie poţi redescoperi sentimentele profunde care te leagă de cei dragi. În august, viaţa sentimentală va trece în planul doi, pentru că vei fi solicitat(ă) în alte direcţii.
CARIERĂ: Eşti pe punctul de a finaliza un stagiu de pregătire sau un proiect. În iunie vei face ajustări serioase la nivelul pregătirii, al strategiei de viitor, iar în iulie te vei ocupa de paşii următori. În august vei avea ocazia să te afirmi ca lider al unui grup.
SĂNĂTATE: În iunie sunt posibile destule şicane pe acest plan, de la probleme renale la complicaţii legate de sistemul nervos. La fel şi în iulie, mai ales în primele trei săptămâni. Apoi, te vei simţi revigorat( ă) cum nu ai mai fost de mult.
BANI: Vei traversa o perioadă mai senină în domeniul financiar, asta şi pentru că te ocupi cu atenţie de problemele existente. Ideile pe care le îmbrăţişezi în iunie vor trebui revizuite în profunzime luna următoare, iar în august vei avea contextul potrivit pentru a le transpune în realitate. E de aşteptat să progresezi pe plan profesional, iar asta poate duce şi la o creştere a veniturilor, pe la sfârşitul verii.

SÅGETÅTOR 22.11 – 20.12

DRAGOSTE: Senzaţia de blocaj, de lucruri care nu se leagă se va păstra în iunie şi în prima jumătate din iulie. După aceea, vei avea alte idei, alte preocupări, altă energie, iar asta va duce la o revitalizare a tuturor relaţiilor.
CARIERĂ: În iunie vei avea acces la informaţii foarte utile pentru a putea lua decizii corecte legate de etapele viitoare de progres profesional, iar în iulie vei intra în contact cu persoane care îţi pot oferi ocazii de afirmare. În august te-ai putea pregăti pentru o altă meserie care te atrage.
SĂNĂTATE: În iunie vei afla ce este în neregulă cu sănătatea ta şi ce e de făcut. În iulie vei pune în aplicare recomandările unui specialist, pentru a reveni la vitalitatea care te caracterizează. În august începe o perioadă în care vei dispune de resurse mult mai generoase de energie, care pot aduce inclusiv vindecarea de unele afecţiuni.
BANI: Începi să te mobilizezi pentru a remedia cele mai spinoase probleme financiare, dar trebuie să fii foarte atent(ă) la ceea ce faci, pentru că se pot strecura erori pe care va trebui să le remediezi. În iunie şi iulie este indicat să nu te grăbeşti când vine vorba de bani ori de documente. În august, norocul ţi se schimbă, odată cu tonusul.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

DRAGOSTE: Cercul de apropiaţi, de prieteni şi chiar de rude s-a restrâns tot mai mult, iar acest proces va continua şi în lunile de vară. Relaţiile cu cei dragi te interesează în mod special în iunie, când vei fi mult mai dispus(ă) să te ocupi de problemele lor. În iulie îi vei acorda toată atenţia ta partenerului de cuplu. Iar în august vei fi absorbit( ă) de cu totul alte probleme.
CARIERĂ: După o lungă perioadă în care ai acumulat frustrări, justificate sau nu, vei dori să le exprimi, dar tocmai asta nu trebuie să faci. Situaţia se va remedia de la sine, spre finalul lunii iulie, însă până atunci trebuie să ai răbdare şi să fii rezonabil( ă). În august poţi începe un proiect care se va dovedi profitabil pentru tine şi pentru cei cu care te asociezi.
SĂNĂTATE: În iunie e posibil să descoperi anumite probleme legate de respiraţie sau de mâini. În iulie investighezi serios aceste chestiuni, pentru a stabili dacă există un motiv real de îngrijorare sau nu. Din august, vei fi mai protejat(ă) împotriva complicaţiilor de tot felul.
BANI: Până la finalul lunii iulie ar trebui să fii foarte atent(ă) la cheltuieli şi investiţii, mai ales dacă nu sunt implicaţi doar banii tăi, ci şi cei ai unui membru al familiei sau ai unui apropiat. În august vei descoperi că lucrurile pe care ai încercat să le forţezi nu au mers.

VÅRSÅTOR 21.01 – 20.02

DRAGOSTE: Există numeroase motive care pot afecta serios relaţia de cuplu, iar acest lucru se va vedea clar în iunie şi iulie. Din august, acestea se vor diminua, sub presiunea unor motive opuse, care te vor îndemna să ţii la stabilitatea cuplului şi să vrei să continui relaţia.
CARIERĂ: Ce începi în iunie trebuie să revizuieşti în iulie şi este indicat să fii atent(ă), pentru ca volumul de muncă suplimentară să nu fie peste puterile tale. În august te vei orienta spre alte parteneriate şi asocieri profitabile.
SĂNĂTATE: În iunie vei descoperi cauzele unor deficienţe care îţi pot afecta inclusiv activitatea profesională, iar în iulie va trebui să le remediezi, mai ales dacă sunt legate de alimentaţie. În august te vei desprinde de aceste probleme, odată cu încetinirea ritmului de creştere profesională, care îţi va da ocazia să te organizezi mai bine şi să fii mai eficient( ă) în administrarea resurselor proprii.
BANI: Tot ce faci aduce bani, aşa cum ai observat deja. În acelaşi fel se vor derula lucrurile şi în primele două luni de vară. Este bine să fii atent(ă), până la jumătatea lunii iulie, la propunerile de colaborare care apar, pentru că… nu sunt ceea ce par. Abia în a doua jumătate a lunii august le vei vedea la adevărata lor valoare şi abia atunci ar trebui să iei o decizie în acest sens. Nu te grăbi în nici o negociere vara aceasta!

PEŞTI 21.02 – 20.03

DRAGOSTE: În iunie sunt posibile iniţiative dintre cele mai curajoase, iar acestea vor schimba mult viaţa ta sentimentală. Este un moment deosebit de favorabil pentru a descoperi ce simţi, cum poţi proteja ceea ce iubeşti şi ce ai de făcut pentru a-ţi vedea realizate cele mai nobile dorinţe. În august te vei ocupa de probleme din alte sfere.
CARIERĂ: Până la jumătatea lunii iulie, mai ai de suportat un interval în care deciziile superiorilor ţi se vor părea nedrepte, după care vei căuta metode de a deţine controlul total asupra parcursului tău profesional. Vei renunţa însă repede la această dorinţă şi te vei ocupa îndeaproape de tot ce ai de făcut la serviciu, iar asta se va vedea în nivelul de apreciere de care te vei bucura.
SĂNĂTATE: Stresul de la serviciu, mai ales momentele de revoltă împotriva oricărei forme de autoritate, poate duce la complicaţii legate de tensiunea arterială sau la probleme ale aparatului circulator.
BANI: Vin bani din munca proprie, dar ţi se pare că faci multe sacrificii pentru ei. Această tendinţă apare şi pe fondul unor complicaţii financiare provocate de un partener sau de un asociat. Este indicat să fii atent(ă) la cheltuieli în iunie şi iulie, fiindcă vei fi tentat(ă) să cumperi lucruri inutile.
 

Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
PARTENERI - GSP.RO
Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru
Playtech.ro
Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru
Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit
Observatornews.ro
Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit
Horoscop 20 octombrie 2021. Fecioarele caută stabilitate, mai ales când planurile lor atârnă de un fir de ață
HOROSCOP
Horoscop 20 octombrie 2021. Fecioarele caută stabilitate, mai ales când planurile lor atârnă de un fir de ață
O chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a scris o femeie care a refuzat să lase bacșiș. VIDEO
Știrileprotv.ro
O chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a scris o femeie care a refuzat să lase bacșiș. VIDEO
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Telekomsport
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută