MENIU CAUTĂ
19 Feb. 2016 20:52

Igiena mâinilor înainte de preludiu

Distribuie

Igiena este primul lucru de care partenerii trebuie să ţină cont înainte de actul sexual. Şi, desigur, duşul nu este suficient. Ci şi igiena mâinilor este extrem de importantă. Bărbaţii care obişnuiesc să ofere plăcere partenerelor prin stimularea clitoridiană şi vaginală cu ajutorul degetelor, trebuie să nu uite, înainte de intrarea în dormitor, să se spele bine pe mâini.

”Când vine vorba de intimitate sexuală, oamenii au tendinţa să nu se mai gândească şi la igienă”, susţine medicul Vanessa Cullins vicepreşedinte al External Medical Affairs at Planned Parenthood.

Aceasta şi- amintit de discuţiile pe care le-a avut cu mai mulţi pacienţi care au recunoscut că, la un moment dat, nu ţineau cont de regulile de igienă când începeau o partidă de sex.

De altfel, într-un material pentru YahooHealth.com, câţiva americani au confirmat spusele medicului.

”Îmi dau seama că traiul în New York mă face să nu ignor problema mâinilor murdare ca şi cum ar fi normală. Fac asta inconştient. Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un loc este să mă spăl pe mâini. Astfel evit să contaminez cu germeni, mâncarea, corpul, mâna, ochii sau vaginul unei femei. Recunosc însă că nu a fost dintotdeauna aşa”, mărturiseşte Martin, în vârstă de 30 de ani.

Citeşte mai departe pe unica.ro

Comentarii