MENIU CAUTĂ
10 Mar. 2010 10:20

Învaţă să-ţi păstrezi pielea tânără

Distribuie

Un ten lipsit de riduri, suplu şi strălucitor e visul oricărei femei. Ca să te poţi bucura şi tu de toate acestea, pune în aplicare sfaturile oferite de Libertatea pentru femei, căci garantează o piele tânără şi sănătoasă.

Hidratează, ca să ţii ridurile departe

Se ştie că o hidratare corectă previne îmbătrânirea prematură. Atât produsele de curăţare, cât şi cele de îngrijire, trebuie să aibă o compoziţie cât mai cremoasă şi ingrediente nutritive, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor tenului.

0-233748-untitled13.jpg

Completează hidratarea şi din interior: bea suficientă apă şi, mai ales, nu aştepta să ţi se facă sete.

Fereşte-te de soare!
0-233749-untitled14.jpg

Asta nu înseamnă să nu mai stai deloc la plajă, ci să ai mereu grijă să nu te expui fără o protecţie adecvată tipului tău de piele. Dacă nu ştii ce fel de cremă protectoare ţi se potriveşte, ţine minte că factorul de protecţie solară trebuie să fie cu atât mai mare, cu cât pielea e mai deschisă la culoare şi mai sensibilă. Pe timpul verii, e bine să foloseşti cremele de protecţie solară zi de zi, ori de câte ori ieşi din casă.

Foloseşte produse antirid eficiente
0-233750-untitled15.jpg

E de preferat să începi folosirea lor în jurul vârstei de 28 de ani, pentru a preveni apariţia ridurilor şi a menţine elasticitatea pielii. După această vârstă, produsele antirid ar trebui să devină obligatorii. Acţiunea concentrată şi ingredientele speciale din compoziţie netezesc ridurile, redefinesc conturul feţei şi redau pielii supleţea. Nu uita nici de zona ochilor, cea mai sensibilă şi prima în care ridurile încep să apară, din cauza pielii subţiri şi, deseori, deshidratate. Foloseşte constant un gel hidratant cu rol antirid şi anticearcăn.

Fă-ţi masaje cu uleiuri de plante
0-233751-untitled16.jpg

Acestea stimulează circulaţia sângelui şi au un rol esenţial în menţinerea elasticităţii pielii. Alege un ulei bazat pe ingrediente naturale şi masează-l cu mişcări delicate, după demachiere, dar evită ochii şi buzele. Plantele din compoziţie au efect regenerant şi revigorant, astfel că, la final, aspectul tenului va fi vizibil îmbunătăţit.

Exfoliază pielea regulat
0-233752-untitled17.jpg

În felul acesta, stimulezi în mod natural regenerarea celulelor şi ajuţi pielea să-şi menţină tonusul şi strălucirea. Alege un produs de gomaj delicat, cu particule fine, care să nu atace şi, o dată pe săptămână, masează uşor pe pielea umedă o cantitate mică.

Comentarii