Costuri aproximative ingrediente: spanac – 3,50 lei, usturoi – 0,50 lei, ceapă– 0,50 lei, sare şi piper – 0,50 lei, crutoane: 1 leu. Total: 6 lei.
Ingrediente: 1 kg de spanac, o ceapă, doi căţei de usturoi, sare şi piper, crutoane pentru servire
Preparare: Se curăţă şi se spală spanacul şi se opăreşte împreună cu ceapa tăiată în bucăţi, usturoiul şi condimentele. Se scurg (nu arunca apa) şi apoi se dau prin blender. Se mai adaugă apa în care au fiert legumele până când supa capătă consistenţa dorită. Se serveşte cu crutoane.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_646ea89ebe63c0089a70f94023908d0c.jpg)

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_4b879b8e794a65b43fc941e217c43188.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_6e9c63725725f1760e3ffd1a1ce2022c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_1c32be817b209a3c94d46f1e779c67d4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_8af9b91bfea42f2ee4740a456213a3a5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/206_52fae75d4d21bc668ab34061b6d48f54.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_000fe8d8c205ca1fb7387e60d8406bbf.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_47d29d9a3fa59787388f244a42288048.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_90c6cb976e40e8c0dd440e61ad785656.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_4a6ecb11c41553bc412f47ba0a14e43a.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.