INGREDIENTE
125 g pişcoturi
100 ml lapte
2 linguri gelatină
300 g iaurt simplu
4 linguri zahăr
250 g căpşuni
200 ml smântână pentru frişcă
1 plic gelatină de fructe
PREPARARE
1. Se sfărâmă pişcoturile şi se presară jumătate din cantitatea obţinută pe fundul unei forme de tort cu margine detaşabilă. Se pune gelatina în laptele călduţ şi se lasă la topit. Se mixează iaurtul, zahărul, gelatina şi jumătate din cantitatea de cireşe. Apoi se adaugă smântâna pentru frişcă.
Citește continuarea pe Unica.ro
Unica.ro
'În fostul meu soț a explodat un monstru'. Oana Ioniță, dezvăluiri tulburătoare la un an de la divorț. Ce a povestit coregrafa
Viva.ro
S-a aflat cine este, de fapt, în spatele lui Călin Georgescu. Este păzit de foști militari din legiunea străină și mercenari români, iar asta nu este tot. Detalii neașteptate
Libertateapentrufemei.ro
Cum arată casele din Maramureș ale vedetelor. Colț de Rai și-au făcut acolo!
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea o săptămână de invidiat. Cele mai bune lucruri li se întâmplă lor
Elle.ro
Delia, schimbare inedită de look. Cum au reacționat fanii și cum arată acum artista: „Ești fenomen” FOTO
Unica.ro
'Aș prefera să nu mai fiu silit s-o votez vreodată'. Cristian Tudor Popescu, reacție dură la adresa Elenei Lasconi! Nu s-a mai putut abține!
Observatornews.ro
Atacul cibernetic de la Electrica: experţii susţin că riscăm să rămânem în beznă zile sau săptămâni
HOROSCOP
Horoscop 10 decembrie 2024. Vărsătorii vor simți nevoia să se manifeste în fel și chip, ca să înlăture orice îndoială legată de ceea ce simt