Ingrediente:
350 g făină, |
Preparare:
1. Se pune făina într-un castron, se adaugă laptele bătut, ouăle, untul, sarea, drojdia amestecată cu o lingură de apă caldă şi o linguriţă de zahăr.
2. Se frământă şi se lasă la dospit o oră. Afumătura, tăiată cubuleţe, se căleşte cu ceapa şi cu ciupercile şi se lasă la răcit.
3. Din cocă se porţionează chifle şi se umplu cu afumătura călită.
4. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se bagă la cuptor 20 de minute.
Reţetă trimisă de Mihaela Onisei, din Bucureşti
Unica.ro
Îndrăgitul artist și iubitul lui n-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat în văzul lumii, pe stradă / FOTO
Viva.ro
Erau de nedespărțit, dar acum s-a aflat de ce Denisa Tănase s-a distanțat de sora ei, Raluca. Totul a pornit de la un fost iubit și mulți au rămas fără cuvinte când au auzit ce s-a întâmplat între ele: „N-am acuzat-o nicio secundă..."
Libertateapentrufemei.ro
Povestea căsniciei lui Mircea Diaconu cu Diana Lupescu: „Prima dată ne-am ținut de mână după ce ne-am căsătorit”
FANATIK.RO
Cele mai sigure cartiere din București. Care sunt, de fapt, zonele de evitat. Așa arată harta siguranței în Capitală
Elle.ro
Romina Gingașu, apariție glam într-o ținută stylish cu sacou masculin și cizme lungi din piele. Soția miliardarului Piero Ferrari a atras toate privirile. FOTO
Unica.ro
Cristela Georgescu, dezbrăcată în zăpadă! Imaginile cu soția lui Călin Georgescu au devenit virale pe internet / FOTO
Observatornews.ro
Staţiunea desprinsă din basme care încântă turiştii cu peisaje autentice de iarnă şi câini Husky
HOROSCOP
Horoscop 15 decembrie 2024. Capricornii au acces la propria intuiție, pot distinge cu mai multă ușurință și vor face alegeri mai înțelepte