INGREDIENTE
500 g aluat franţuzesc
1 gălbenuş
Pentru cremă
500 ml lapte
5 ouă
300 g zahăr
1 plic zahăr vanilat
15 g gelatină albă pentru prăjituri, fin-mărunţită
500 ml frişcă
250 g boabe de struguri
PREPARARE
1. Se scoate aluatul din congelator şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se ia gălbenuşul, se stropeşte cu puţină apă şi se bate bine cu furculiţa. Se dă drumul la cuptor la 120˚C.
2. Se întinde aluatul şi se împarte în jumătate. Foile se coc pe dosul tăvii, dar, înainte de a le băga în cuptor, se ung cu gălbenuşul bătut cu o pensulă deasă, specială. Se înţeapă aluatul cu furculiţa, ca să se coacă uniform.
Citește mai departe pe Unica.ro
Unica.ro
'În fostul meu soț a explodat un monstru'. Oana Ioniță, dezvăluiri tulburătoare la un an de la divorț. Ce a povestit coregrafa
Viva.ro
S-a aflat cine este, de fapt, în spatele lui Călin Georgescu. Este păzit de foști militari din legiunea străină și mercenari români, iar asta nu este tot. Detalii neașteptate
Libertateapentrufemei.ro
Cum arată casele din Maramureș ale vedetelor. Colț de Rai și-au făcut acolo!
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea o săptămână de invidiat. Cele mai bune lucruri li se întâmplă lor
Elle.ro
Delia, schimbare inedită de look. Cum au reacționat fanii și cum arată acum artista: „Ești fenomen” FOTO
Unica.ro
'Aș prefera să nu mai fiu silit s-o votez vreodată'. Cristian Tudor Popescu, reacție dură la adresa Elenei Lasconi! Nu s-a mai putut abține!
Observatornews.ro
Atacul cibernetic de la Electrica: experţii susţin că riscăm să rămânem în beznă zile sau săptămâni
HOROSCOP
Horoscop 10 decembrie 2024. Vărsătorii vor simți nevoia să se manifeste în fel și chip, ca să înlăture orice îndoială legată de ceea ce simt