MENIU CAUTĂ
08 Iun. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 9 – 15 iunie. Mercur va intra în zodia Racului. Venus va intra în zodia Leului. Lună Nouă în Gemeni

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 9 – 15 iunie. Mercur va intra în zodia Racului. Venus va intra în zodia Leului. Lună Nouă în Gemeni

Berbec

[libvideo id="2286408"]

Între 9 și 10 iunie dimineața, energie dublată de agitație sau nervozitate. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nevoie de stabilitate financiară resimțită atât ca stare de spirit interioară, necesară calmării lor, cât și, concret, pentru a scăpa de datorii. Berbecii vor avea senzația că, într-o chestiune materială, bănească sau de avantaj, sunt păcăliți, sunt pândiți de pericole, de aceea, e bine să verifice actele, premiza unor tranzacții, precum și oamenii cu care intră în contact cu acest prilej pentru a evita pierderile posibile în viitor. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, etapă bună pentru comunicare, pentru cei care susțin examene la probele orale. Context astral favorabil celor care trebuie să se exprime în ședințe, consilii, colocvii, ipostaze oficiale. Multe deplasări care dau acestui răstimp profilul unei suprasolicitări externe. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului, în casa a IV-a, și va complica dialogurile cu rudele prin reticențe și inhibiții. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, care ar putea aduce o veste specială sau le-ar oferi o formă maximă din punct de vedere mental. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, adică în casa a V-a a cerului de naștere al acestor nativi și va accentua dorința de libertate, de afirmare liberă a impulsurilor și sentimentelor, cheful de aventură, de senzații tari, exprimate prin petreceri, întreceri sportive, pariuri, mod de viață riscant. Efervescență creatoare pentru artiști și interpreți care vor da dovadă de vigoare și personalitate. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, stres și îngrijorări legate de statutul unor bunuri personale sau de averea și patrimoniul familiei. În preajma zilei de 15 iunie, dificultăți în a accepta sau recurge la gesturi categorice în plan socio-profesional din rațiuni personale.

Taur

Între 9 și 10 iunie dimineața, etapă mai puțin semnificativă. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nativii vor fi în formă, puternici, echilibrați, dispuși să-și asume răspunderi speciale și să facă eforturi în direcția rezolvării chestiunilor personale. Etapă în care se conturează o serie de blocaje sau provocări pentru care Taurii trebuie să se concentreze în vederea cristalizării unei atitudini profitabile și eficiente. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, posibil eveniment important în plan financiar/bănesc/salarial înlesnit, sau chiar generat, de Luna Nouă în Gemeni care va avea loc în ziua de 13 iunie, în acest sector. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va introduce o notă de reticență, de timiditate, de inhibiție sau de lipsă de suplețe în planul comunicării, ceea ce va imprima o atitudine nefavorabilă în cazul susținerii examenelor. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va inaugura un răstimp în care Taurii nu doar că vor dori să-și impună voința în sânul familiei ci își vor da „aere de șef' ori de câte ori vor trebui să decidă în numele unor rude. Dorință de a avea un cămin frumos, modern, exemplar care să le satisfacă pretențiile și orgoliile. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, blocaje provenind de la incapacitatea de a accepta o serie de informații și ipostaze noi de viață; rigiditate în gândire și refuz de a reacționa înainte de a cântări bine un fapt de viață, ceea ce le poate lua mult timp, făcându-i astfel să întârzie, să amâne orice fel de implicare în noi propuneri și oferte. Stagnare mentală pe fondul multor nemulțumiri și revolte interioare care nu au fost consumate până la capăt. Atenție în preajma zilei de 15 iunie, când, întreaga lor conduită în relația cu unele rude se poate radicaliza alarmant.

Gemeni

Între 9 și 10 iunie dimineața, confruntări cu prietenii. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, contextul astral poate influența sectorul endocrin, fiziologia aparatului renal sau urinal, poate intensifica sau declanșa infecții la nivel genital și dentar; el va mai patrona și intervențiile de mică chirurgie; amânarea intervențiile pe corp, în scop terapeutic, de explorare sau cu scop cosmetic/estetic, care se asociază cu un risc din categoria celor mai sus menționate, ar prinde bine. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, stare generală, organică și mentală, bună. Gemenii vor fi în formă: veseli, încrezători, optimiști, cu mintea vioaie, îndrăzneți, inovativi. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze casa banilor obținuți din muncă proprie, introducând o tendință spre economie, restricții, chibzuială în privința cheltuielilor inutile sau a limitării la strictul necesar. Posibile nemulțumiri pe fondul unor schimbări de statut salarial sau a unor măsuri restrictive în regimul lor de muncă. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce îi va pune mai ales pe nativi tinerii în fața unor surprize sau oportunități de a da alt curs vieții lor, prin decizii de ultim moment. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va accentua tendințele spre laudă de sine, vanitate și ambiție. Context însă bun pentru cei care vor susține examene în următoarele două-trei săptămâni prin curajul și capacitatea de a se concentra și a nu se lăsa intimidați de examinatori. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, controverse interioare între ceea ce știu și ceea ce cred sau vor să facă în viață și informațiile destabilizatoare care vin spre ei. Relație bună, întreaga săptămână, cu străinătatea (vești, schimb de informații, corespondență, deplasări).

Rac

Între 9 și 10 iunie dimineața, Racii vor trebui nu umble cu duhul blândeții ci să ia atitudine și să aibă reacții imediate, prompte, autoritare în viața socio-profesională. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, dorința de a conserva sau consolida o relație de prietenie se va confrunta cu evidențe care vor avea darul de a-l pune pe nativ pe gânduri cu privire la moralitatea sau sinceritatea aceluia. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, forfotă mentală interioară, cascadă de gânduri, multe neduse până la capăt, proiecte la care se renunță imediat ca fiind fanteziste și inutile. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va accentua, în următoarele săptămâni, nevoia nativilor de interiorizare, de refuz al implicării într-o viață socială activă, solicitantă. Racii vor prefera tihna, odihna, retragerea în confortul casei sau în siguranța relațiilor de familie. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce le-ar putea aprinde scânteia unei soluții de viață inteligente. Șansă de a afla un detaliu esențial, o informație revelatoare într-o direcție de interes personal. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, ceea ce poate fi un suport astral în vederea unor redresări financiare dar și a unor surprize, relativ destabilizatoare, ori de câte ori va fi vorba de beneficiile materiale sau de ajutorul care ar trebui să le vină de la alte persoane. Dorință de a depăși, prin soluții energice, un impas financiar, spirit revendicativ în direcția apărării sau ameliorării unui venit salarial. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, relații parteneriale dificile din cauza firii complicate a Racilor care, în acest răstimp, nu vor da dovadă de un spirit împăciuitor, de diplomație ori de cooperare. Posibile tensiuni conjugale, răceală, distanțare, indiferență, ostilitate, încăpățânare.

Leu

Între 9 și 10 iunie dimineața, moment al ambițiilor personale, al regrupării unor proiecte și speranțe în jurul ideii de afirmare, de înfrângere a unei condiții actuale nemulțumitoare prin platitudine, mediocritate, lipsă de satisfacție și de orizont, efort de autodepășire prin gesturi de forță și opțiuni îndrăznețe. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, pentru unele persoane, mai ales cele în preajma vârstei de 40 – 42/43 de ani, se va pune problema consolidării unui statut socio-profesional ori a unei schimbări radicale care va avea darul să-l pună pe nativ într-un context cu totul nou de viață, răspundere, autoritate în care să-și asume riscuri identificate. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, numeroase dialoguri, schimburi de impresii, vești, consultări cu prietenii, implicare în activitățile inițiate de grupul din care nativul face parte, unele cu scop de divertisment pur, altele având miza unui proiect comun. Moment special pe 13 iunie seara, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni, Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va da mai multă profunzime meditațiilor interioare ori, chiar, îi va „priponi' pe nativi de o ideea fixă, de o preocupare obsesivă. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și le va da protecție, noroc, stare bună organică, forță fizică, curaj, determinare și autoritate în relațiile parteneriale. În perspectiva următoarelor trei săptămâni, Venus, alături de Uranus, Marte și Jupiter va alcătui un Pătrat mistic pe semne fixe (Crucea fixă) care va acționa intens și va activa acel sector de viață personală care este mai șubred în funcție de harta nașterii fiecărui nativ în parte. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, discrete disfuncții organice legate de digestie, metabolism, stomac, pancreas ori de oase, articulații, regim al calciului și al mineralelor.

Fecioară

Între 9 și 10 iunie dimineața, risc de lovituri, traumatisme sau suferințe fizice legate de organele interne legate de zona anatomică a capului. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, contradicții interioare provocate de constrângerile impuse de evoluția unor evenimente exterioare, care îl pun pe nativ în situația de a retracta ceva, de a renunța la un proiect personal, de a se dezice de cineva, de a abandona o idee sau de a accepta soluții care nu sunt în concordanță cu convingerile personale. Moment al crizei de conștiință și al schimbărilor de opinie, de ideal, de premisă majoră de viață. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, numele nativilor va „circula', persoana lor va fi comentată sau va intra (reveni) în prim-planul opiniei publice. Moment al afirmării, al prezenței active, al succesului în viața publică; posibilă ipostază inedită socială sau profesională în seara zilei de 13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Fecioarele ar trebui să nu se lase furate de valul de încredere în propriile forțe și de entuziasm în fața unor proiecte care s-ar putea dovedi, în timp, supraevaluate și lipsite de realism; de aceea, e nevoie ca ele să revină, curând, cu picioarele pe pământ. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și le va insufla Fecioarelor o binevenită prudență față de prieteni, precum și o reticență față de inițiativele acestora care tind să-i implice, pentru că, nativii vor simți nevoia să fie liberi și independenți față de dorințele și interesele grupului din care fac (încă) parte, stare de spirit trăită mai acut între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va acționa, în următoarele trei săptămâni, asupra axei cardio-vasculare. Cei cu suferințe instalate vor trebui să mențină un regim de viață de cruțare, de prudență și de odihnă.

Citește restul zodiilor pe pagina HOROSCOP URANIA

Comentarii