MENIU CAUTĂ

(Publicitate) Timpul perfect pentru a plănui o vacanță – descoperă ce ce Tunisia este o destinație dorită

Distribuie

Pentru că au prins gustul călătoriilor, pentru că dau sens unui timp liber și asta înseamnă amintiri și experiențe unice, tot mai mulți plănuiesc concediile în avans. Conceptul de early booking sau last minute nu le este străin deloc. Mai întâi de toate însă, aleg o destinație.

Pare destul de greu de ales un pachet turistic, neștiind ce te așteaptă acolo. Tocmai de aceea este de preferat să nu ratezi șansa de a întreba la agenţia de turism despre locaţiile ce corespund intereselor tale.

Destinație de top – Tunisia

Tunisia și-a câștigat titlul de perla a Africii. Zona dispune de peisaj de munte, de deșert și mai ales plajă, deci posibilități de a descoperi Tunisia sunt pentru toată lumea. Este o țară sigură, așadar nici nu se pune problema de a avea vreun sentiment de frică sau îngrijorare.

O locație de acest gen merită vizitată în tihnă și savurată ca atare. Clima este mediteraneeană, plăcută. Cu siguranță îți vei dori ca sejurul să fie generos. Îl vei petrece într-unul din hotelurile recomandate, asta însemnând unități hoteliere de 4 și 5 stele. Toate dispun de servicii all inclusive, unde pot avea loc și diverse activități pentru copii – facilități precum piscine, tobogane și multe alte zone de divertisment pentru cei mici, spre bucuria  celor mari.

Se înțelege așadar că este o destinație recomandată și familiilor, dar nu numai pentru condițiile de cazare. Plecarea este și ea una practică, locația permite un sejur de relaxare la plajă sau diverse activități pentru a descoperi Tunisia și peisajele sale.

Avantajos este că multe hoteluri de 4 stele sunt bune din punct de vedere al serviciilor. Vei primi o astfel de recomandare pentru un raport foarte bun calitate/preț. În orice caz, fie că le vei alege pe cele de 4, fie pe cele de 5 stele, toate dispun de plajă proprie, de șezlonguri incluse și bar pe plajă. Un adevărat răsfăț, ținând cont de peisajul magnific. Plajele au nisip alb, fin și marea o apă albastră, limpede și curată, fiind mai frumoase și mai exotice ca cele din Turcia sau Egipt.

Opțional, excursiile pot include un tur de oraș în Monastir sau Hammamet, aventură cu vaporașul sau 2 zile în deșertul Sahara, o experiență unică și de neratat.

Bine de știut când planifici vacanța în Tunisia

Pentru ca Tunisia să fie următoarea ta destinație trebuie să îți pui la punct pașaportul. Atenție, acesta are nevoie de valabilitate minim 6 luni de la momentul în care intri în țară.

Ai nevoie de euro, nu neapărat de dinari.

Cât despre plecarea în sine, din fericire Tunisia este frecventată, una dintre cele mai bine vândute destinații și rămâne în acest top și anul acesta. Agențiile de turism pun la dispoziție zbor direct cu avion de tip charter, iar acestea decolează de pe aeroporturi din București, Arad, Cluj, Iași, Timișoara și Suceava.

Perioadele plecărilor sunt oricând din luna mai până în luna septembrie. Așadar ai perioade variate în care îți poți rezerva plecarea mult dorită.

Dacă ar fi să rezumi, Tunisia este despre condiții avantajoase de plecare și confort maxim la cazare. Plaje uimitoare, orașe cu farmec istoric, soare din plin și vestitul deșert Sahara sunt desigur motive în plus ce fac din Tunisia o locație de vis. Specificul locului te va cuceri și dacă ești fan al fructelor de mare, regăsite din plin în meniuri.

Ai așadar de toate. O țară musulmană, dar nu cu fanatici, un mix de cultură și patrimoniu, o vacanță în care te poți relaxa, dar ai și oportunitatea de a descoperi locuri memorabile.

Ofertele VioTopTravel

Dacă te-ai hotărât în timp util, ai șansa unor pachete avantajoase. Pentru oferte Tunisia, agenția VioTopTravel pune la dispoziție opțiuni variate, ce pot corespunde cu preferințele specifice ale fiecăruia – pentru familii, seniori sau tineri în căutare de distracție.

Nu sunt singurele de altfel, ci completate de pachete de tip oferte last minute Bulgaria, de propuneri de vacanțe în Grecia sau Egipt, printre altele. Pentru cei cu mai mult chef de a rămâne cât mai aproape de casă, se vor găsi si opțiuni pentru litoralul românesc.

Planifică cât mai curând vacanța dorită. Acest lucru îți aduce avantaje de organizare, inclusiv financiare. Pachetele de tip early booking au la activ reduceri de preț față de tarifele practicate de obicei.

Comentarii