Când decideţi că este momentul pentru a urmă o cură de slăbire, trebuie să fiţi sigură că luaţi în consideraţie şi sunteţi atenţi la următoarele:

  • să existe motivare psihologică pentru actul pe care urmează să-l întreprindeţi. Este o acţiune de lungă durata care necesită multă perseverenţă, multă ordonare şi coordonare şi mai ales reţinere. Există grupuri de suport, dar puteţi apela la prieteni sau la familie că să va ajute şi să va susţină. De altfel este esenţial că în familie, atunci când dvs urmaţi o anumită dietă alimentară, ceilalţi membri să se alimenteze asemănător. Este impropriu că dvs să mâncaţi brânză de vaci, şi soţul dvs să îşi prăjească chiftele în faţă dvs. Puteţi apela la ajutor specializat, şi anume la un psiholog care, cu siguranţă, va găsi pârghiile mentale pt a întăriri şi consolida voinţă şi astfel să mergeţi mai departe în acest demers şi să aveţi succes.
  • să fiţi aptă pentru a face sport zilnic, dar şi tratamente corporale de genul masajului; să nu suferiţi de boli care restricţionează gradul de efort, cum ar fi boli cardiace, de articulaţii, anemii, etc. Atât sportul cât şi relaxarea sunt esenţiale în succesul acţiunii pe care o întreprindeţi. Dacă aveţi peste 10 kg de slăbit, nu este indicat să începeţi sport în forţă. Nu veţi face decât să va solicitaţi exagerat articulaţiile şi musculatura. Sunt indicate contracţiile izometrice. În acest sens aparate de electrostimulare sunt binevenite. Ulterior când aţi scăpat deja de un bagaj important de kg, puteţi începe activităţi de fitness sau alte sporturi în grup. Sportul practicat în grup motivează suplimentar.
  • să fiţi pregătită să respectaţi regimul de hidratare, să renunţaţi la tot ce înseamnă băuturi carbogazoase şi diverse alte sucuri sau “ceaiuri” din comerţ. Doar apă sau ceaiuri din plante medicinale!
    Un pet de 2 litrii de suc din comerţ cotine aproximativ 250 g de zahăr! Adică 50 de linguriţe de zahăr! Este o bombă calorigenă pe care trebuie să o eliminaţi negreşit din alimentaţie. Beţi apă plata în care puneţi fructe pentru aromatizare. Fierbeţi 2 litrii de apă plata, în apă fierbinte puneţi bucăţi de fructe: mere, pere, portocale, prune, lămâie, etc. Răciţi imediat şi păstraţi la frigider. Consumaţi lichidul astfel aromatizat, pe parcursul unei zile.
  • să conştientizaţi importantă a ceea ce mâncaţi. Suntem ceea ce mâncăm! Alegeţi alimente de calitate. Evitaţi semipreparatele şi fastfood din comerţ. Nu este nimic greşit că, din când în când, să mâncaţi cartofi prăjiţi, şaorma sau hamburger. Doar că ar trebui să vi le preparaţi în casă, în ulei de unică folosinţă, pe care să nu-l incinceti mai mult de 180 de grade Celsius. Să puneţi ingrediente proaspete şi de calitate şi să evitaţi complet maionezele şi oricare alte sosuri din comerţ!
Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 
Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Mâncaţi de 5 ori pe zi, în cantităţi mici, numărul total de calorii să fie sub nevoile dvs zilnice, doar în acest în mod veţi puteţi slabi.

Şi evitaţi alimentele care stimulează apetitul:

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile
Recomandări

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

 

-evitaţi dulciurile concentrate pt că după ce aţi mâncat o prăjitură, vi se face foarte foame într-o ora
-excludeţi ceapă pt că stimulează secreţiile gastrice. Nu folosiţi ceapă în nicio salată, în nicio mâncare! Utilizaţi în schimb fenicul, în acelaşi mod în care folosiţi ceapă!
-excludeţi total usturoiul, stimulează intens poftă de mâncare! Nu folosiţi nici măcar praf de usturoi.
-excludeţi din alimentaţie glutenul. Preparaţi-va în casă pâine fără gluten la care adăugaţi seminţe de în. Consumaţi doar făinoase fără gluten. Supermarketurile ne oferă azi o gama variată de astfel de produse. Veţi fi uimită de cât de uşor se vor topi kilogramele în plus.

Medicul Adina Alberts va fi la dispoziția cititorilor Libertatea și va răspunde întrebărilor legate de frumusețea exterioară și cele mai bune metode pentru a o dobândi. Scrie-i pe adresa de mail [email protected]

Dr. Adina Alberts

Citeşte şi:

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni