INGREDIENTE
Pentru bază:
150 g biscuiţi
50 g unt
100 g gem acrişor
Pentru umplutură:
150 g smântână
250 g brânză de vaci
4 ouă
20 g făină
2-3 portocale
Pentru decor:
amestec de fructe proaspete, după gust
frişcă
gelatină specială pentru decor
PREPARARE
1. Pentru bază, se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. Se îndeasă acest amestec într-o formă tapetată cu hârtie de copt. Gemul se încălzeşte la bain-marie şi apoi, cu o pensulă, se unge stratul de biscuiţi.
Citește continuarea pe Unica.ro
Unica.ro
'În fostul meu soț a explodat un monstru'. Oana Ioniță, dezvăluiri tulburătoare la un an de la divorț. Ce a povestit coregrafa
Viva.ro
S-a aflat cine este, de fapt, în spatele lui Călin Georgescu. Este păzit de foști militari din legiunea străină și mercenari români, iar asta nu este tot. Detalii neașteptate
Libertateapentrufemei.ro
Cum arată casele din Maramureș ale vedetelor. Colț de Rai și-au făcut acolo!
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea o săptămână de invidiat. Cele mai bune lucruri li se întâmplă lor
Elle.ro
Delia, schimbare inedită de look. Cum au reacționat fanii și cum arată acum artista: „Ești fenomen” FOTO
Unica.ro
'Aș prefera să nu mai fiu silit s-o votez vreodată'. Cristian Tudor Popescu, reacție dură la adresa Elenei Lasconi! Nu s-a mai putut abține!
Observatornews.ro
Atacul cibernetic de la Electrica: experţii susţin că riscăm să rămânem în beznă zile sau săptămâni
HOROSCOP
Horoscop 10 decembrie 2024. Vărsătorii vor simți nevoia să se manifeste în fel și chip, ca să înlăture orice îndoială legată de ceea ce simt