MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2016 20:05

Trend alert – Șampon pentru cai – soluția pentru un păr mai des și mai lucios

Distribuie

Atât femeile, cât și bărbații își doresc un păr sănătos, des și lucios. Ultima tendință în materie de îngrijirea părului o reprezintă un produs cu uz veterinar – un șampon pentru cai. Acest șampon este folosit pentru cabaline, se găsește în farmaciile veterinare și are ca scop curățarea, hrănirea și descurcarea coamei.

Cum funcționează acest șampon pentru cai când este folosit de oameni

Acest produs umflă firul de păr, indiferent că este păr uman sau de cal. După folosire părul pare că și-a schimbat textura și pare mai des. Efectul poate fi comparat cu cel al botoxului pentru piele.

Lista de ingrediente a acestui tip de șampon este similară cu șampoanele pentru oameni. Printre ingrediente găsim plantele urzică, nuc, brusture, mușețel, mesteacăn sau coada calului.

Cu ce este diferit un șampon pentru cai față de un șampon pentru oameni

Concentrația! Un șampon pentru cabaline este un șampon concentrat. Chiar dacă are aceleași ingrediente ca șamponul pentru oameni, concentrația sa mare poate afecta negativ sănătatea părului. Șamponul pentru cai trebuie diluat înainte de a fi folosit.

Efectul de degresare! Șamponul pentru cai are un efect puternic degresant, așa că un nu este recomandat pentru persoanele cu păr fin și uscat.

Citește tot materialul pe Unica.ro

Comentarii