Între 15 și 17 iulie, la prânz, se mențin, se reeditează ori se intensifică nemulțumirile nativilor provocate de felul în care se poartă, vorbesc sau trăiesc unii prietenii; motive de dezamăgire, de tristețe, de înstrăinare deși, pe fondul brutal a Lunii Pline din Capricorn, din ziua de 17 iulie, nu este exclus ca Peștii să răbufnească și să-i pună la punct pe cei care au depășit, acum sau de-a lungul timpului, măsura. Reacții drastice, intolerante în fața cărora simplul și banalul „iartă-mă” nu funcționează.

Între 17 iulie, după ora 12:30′, și 19 iulie, solicitare a sistemului cardio-vascular. Puternic impact organic asupra funcțiilor inimii mai ales dacă se comit imprudențe (exerciții sportive exagerate, muncă fără măsură, efort fizic intens și prelungit, excese culinare, medicație incorectă, enervări care nu sunt ținute sub control, ședere în condiții meteorologice improprii timpul activității profesionale, fie ca mod deloc indicat de a petrece timpul liber).

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului și se va alătura planetelor care tranzitează sectorul sentimentelor și va introduce, pentru a doua oară în acest an, până pe 11 august, mesajul său emoțional de o intensitate care nu e utilă decât în plan artistic sau interpretativ; altfel, el va induce prea multă melancolie și hipersensibilitate.

Plecarea aceluiași Mercur din sectorul muncii, va întrerupe, pentru trei săptămâni, discuțiile inițiate în vederea unui transfer sau a unei angajări, fără nici o legătură însă cu vacanța care, aparent, le-ar justifica. Răstimp bun, întreaga săptămână, pentru identificarea unor surse noi de venit.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens