11 Ian. 2018 01:00

Horoscop, joi, 11 ianuarie 2018. Capricornii fac investigații, ca să vadă cum au ajuns la anumite erori, pe care le regretă

Distribuie

Horoscop 11 ianuarie 2018. Capricornii fac investigații, ca să vadă cum au ajuns la anumite erori, pe care le regretă

Horoscop 11 ianuarie 2018 - Berbec

Începi să te ocupi cu toată seriozitatea de parcursul profesional, de imaginea proprie, dar și de rezultatele pe care le poți obține prin eforturile tale.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Taur

Treci la etapa următoare din concretizarea unor planuri pentru viitor, o etapă mai serioasă, în care ai nevoie de organizare clară și de resurse care pot fi măsurate precis.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Gemeni

Te vezi obligat de context să îți administrezi mult mai bine resursele de orice fel, inclusiv cele financiare sau relațiile cu asociații, partenerii ori familia.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Rac

Ai acces mai ușor la partenerii de bază, care acordă atenție, în sfârșit, solicitărilor tale. Acum poți investi cu încredere în proiectele comune.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Leu

Trebuie să îți vezi de treburi și faptul că nu îți mai rămâne timp pentru altceva ar putea să te bucure, pentru că ai ocazia să te concentrezi pe această direcție.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Fecioară

Astrele începe să încurajeze abordarea serioasă a problemelor din relațiile cu cei dragi, dar și a chestiunilor legate de pasiunile tale, care pot evolua.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Balanță

Sfera intimă îți ocupă cea mai mare parte din atenție, dar trebuie să recunoști că era și timpul să te concentrezi pe toate problemele adunate acolo.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Scorpion

Este important să fii atent la ce spui și cui te adresezi, dar la fel de mult contează și ce îți asumi din mulțimea problemelor cu care te confrunți acum.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Săgetător

Resursele de orice fel, inclusiv timpul sau banii, trebuie reorganizate, mai bine administrate sau folosite. Este un proces de durată, dar trebuie să începi de undeva.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai șansa de a descoperi mecanismele interioare care te-au condus la erori regretabile. Este suficient să le recunoști, măcar față de tine însuți.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Vărsător

Ai nevoie de o mai bună organizare interioară și astăzi vei începe să îți aduni gândurile, ca să începi să îți reorganizezi viața.

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Pești

Ar fi bine să nu acorzi și mai multă importanță relațiilor stricate cu unii dintre apropiați, rude sau prieteni. Mai bine îți folosești energia în scopuri constructive.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii