MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 16:08

Bianca Drăgușanu pleacă de la Kanal D. A încheiat colaborarea

Distribuie

Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a prezentat emisiunea "Te vreau lângă mine".

Bianca Drăgușanu nu va mai lucra la Kanal D. Vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune respectiv.

Potrivit wowbiz.ro, colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D și prezentatoarea Bianca Drăgușanu s-a încheiat odată cu finalul sezonului „Te vreau lânga mine' din acest an.

Bianca Drăgușanu a ajuns să prezinte emisiunea mai sus-menționată după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal, însă a rămas moderatoare și după ce Gabriela Cristea a vrut să revină la TV, fiind preferată de șefii postului de televiziune.

Conform sursei mai sus-menționate, Bianca Drăgușanu vrea să se ocupe de facarea sa, de proiectele în care este implicată și de fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, vedeta de televiziune a început o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.

 


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care 'a făcut patrulă' mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Loading...
Comentarii