MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2018 10:40

Cât câștigă Bianca Drăgușanu la emisiunea la care i-a luat locul Gabrielei Cristea. Ia de patru ori mai puțin decât rivala ei

Distribuie

Bianca Drăgușanu ia o sumă de bani infimă pentru emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, spre deosebire de cea al cărei loc l-a luat, Gabriela Cristea.

 

În septembrie anul trecut, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se retrăgea de la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, pentru a o aduce pe lume pe Victoria, primul ei copi.

Cum Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, șefii de la postul de televiziune Kanal D au fost nevoiță să găsească o înlocuitoare. Astfel, Bianca Drăgușeanu a fost cea aleasă să îi ia locul Gabrielei Cristea ca moderatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”.

De curând, între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea a izbucnit un război rece. Deși Gabriela Cristea, titulara de drept la prezentarea emisiunii a mărturisit că vrea să revină la show, șefii postului de televiziune au amânat acest lucru, astfel că Bianca Drăgușanu a rămas moderatoarea emisiunii respective.

Se pare că motivul pentru care reprezentanții postului au preferat-o pe Bianca Drăgușanu este legat de buget. Conform unor informații care circulă pe net, este vorba de diferența de salariu dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea. Aceasta din urmă ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul.

Bianca Drăgușanu ar fi plătită cu aproximativ 3.000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.


Citește și: REPORTAJ/ Tragedia din Apuseni. Ce s-a întâmplat în cei patru ani de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan


 

Loading...
Comentarii