27 Sep. 2017 13:42

Cea mai mare durere din viața Sofiei Vicoveanca. „Și ca un blestem, am fost nevoită să cânt chiar în ziua în care au murit”

Distribuie

Interpreta de muzică populară a trecut prin mari drame de-a lungul vieții.

Sofia Vicoveanca, care are un băiat, este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră.

Artista, care de curând a renunțat definitiv la celebrele mărgele pe care le purta tot timpul la gât, a avut momente grele de-a lungul vieții, momente care au marcat-o și pe care nu le poate uita.

Sofia Vicoveanca a povestit, pentru femeide10.ro, că a suferit enorm atunci când doi dintre frații ei au murit la patru ani distanță, iar ea a fost nevoită să cânte fix în acele zile.

„Noi am fost patru frați. Eu prima, apoi doi băieți , apoi sora cea mică. Frații, amândoi, s-au prăpădit, la distanță de 4 ani unul de celălalt. Și, ca un blestem, am fost nevoită să cânt chiar în ziua în care au murit. De fiecare dată. Mai cumplit de atât nu poate fi…

Și aș mai numi momentul în care mi-am pierdut barbatul. Acum 16 ani. De atunci sunt singură. De atunci lupt ca urâtul și singurătatea să nu-mi bată la ușă… Iar când simt că mă pălește amarul, mă refugiez în scris. Scriu poezii”, a declarat Sofia Vicoveanca.


Citește și: VIDEO&FOTO REPORTAJ| Gardul unei grădinițe din Ploiești care atrage toate privirile: 'Nu ai nevoie de bani mulți să faci ceva frumos'


 

Loading...
Comentarii