16 Apr. 2018 22:05

Cum s-a născut cel mai cunoscut cântec al Ionelei Prodan, „Din bucata mea de pâine”

Distribuie

Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook, în seara zilei de luni, 16 aprilie, că mama sa a părăsit această lume. Ultima apariție în public a Ionelei Prodan este chiar în curtea spitalului, alături de fiicele sale.

 Ionela Prodan a murit, în vârstă de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

De-a lungul anilor, celebra și iubita cântăreață de muzică populară Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă.

În cariera sa impresionantă, artista  a făcut furori cu un cântec emblemă din repertoriul ei, „Din bucata mea de pâine”, care s-a bucurat de un succes enorm.

Vedeta spunea că piesa s-a născut dintr-o mare suferință, după cum povestea artista într-un interviu pentru revista Taifasuri.

„Întotdeauna muzica a fost cea care m-a ținut pe linia de plutire. Când mi-a fost greu în viață am căutat să stau singură în cameră, cu foile și aparatele (n.r. – reportofon și casetofon) lângă mine și-am așternut zeci de idei pe hârtie. În cântecele mele de greutate se simte și multă durere.

Așa a rămas celebru și cântecul vieții mele: „Din bucata mea de pâine', piesa aceasta n-are moarte. Am creat-o într-o clipă de mare durere și deznădejde, în urma relației cu anumite persoane care m-au trădat. Așa a luat viață acest cântec: „Din bucata mea de pâine/ Am crescut un om şi-un câine (…)/ Când am bani și o duc bine/ Toată lumea e cu mine/ De n-am bani și o duc rău/ Nici cel neam nu-i neamul meu/ Și atunci te-ntreb pe tine/ Care-i om și care-i câine?'”, a declarat Ionela Prodan.

Fiica sa cea mare, impresara Anamaria Prodan, a decis să petreacă Paștele la spital, alături de mama sa, fără să mai meargă la Dubai, acolo unde se află soțul său, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii