Elena Gheorghe S-A FĂCUT DE RUȘINE la un concert. Cum a apărut în fața publicului | FOTO

08 martie 2016 23:30 De: ,

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar aparițiile ei sunt mereu studiate și atent pregătite. Din păcate, artista ”a comis-o”, la cea mai recentă apariție publică. Probabil, din lipsă de timp.

Cântăreața a participat la un concert de 8 Martie, într-un mall bucureștean, alături de alți artiști, printre care Andra, Lidia Buble, Ruby și Călin Goia (Voltaj) și a avut o apariție extrem de sexy și strălucitoare. Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, purtând tocuri foarte înalte și având chiar și microfonul strălucitor și personalizat cu numele ei, Elena Gheorghe a atras toate privirile. Totuși, un mic detaliu i-a știrbit frumusețea: manichiura destul de neîngrijită. Probabil artista nu a apucat să treacă pe la salon, așa că unghiile false sunt foarte crescute, iar oja sărită la vârfuri.

Elena Gheorghe

Altfel, de 8 Martie, Elena Gheorghe a fost extrem de răsfățată de soțul ei, Cornel. Frumoasă cântăreața a primit, dis-de-dimineață, un buchet imens de flori și două bilete de vacanță surpriză de la bărbatul care o iubește că pe ochii din cap. “Cornel știe că îmi plac foarte mult florile și, de aceea, în fiecare an, la fiecare ocazie specială, mă răsfață cu câte un buchet special. De 1 martie, de pildă, mi-a adus 133 de lalele, de toate culorile, în timp ce, acum, m-a surprins cu… 35 de trandafiri roșii, absolut superbi. Abia aștept să vina și băiețelul meu, Nicholas, de la grădiniță, pentru că și el mi-a pregătit un dar de suflet”, a spus Elena Gheorghe.

Fotografii: Gabi Pătruț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro