EXCLUSIV/ Adevărul despre demisia Iulianei Luciu! ”Nu a plecat că așa și-a dorit ea”

02 martie 2016 17:07

Iuliana Luciu a părăsit recent scăunelul de asistentă TV sub pretextul năzuințelor profesionale mai înalte. În prezent, sora Nicoletei se află în SUA unde, deși nu a recunoscut niciodată, ar fi susținută de presupusul ei iubit, milionarul penal Ioan Neculaie.

”Vreau filme la Hollywood!”, și-a vocalizat Iuliana dorința în momentul în care a anunțat că nu va mai rămâne decât până la finele lui februarie la Antena 1. Și a plecat peste Ocean.

oceaul si prietenii adev sunt cele mai bune marti

În urma ei au rămas un milion de zvonuri și comentarii legate de faptul că ar avea o relație cu controversatul afacerist brașovean Ioan Neculaie, care ar urma să o susțină în aventura ei americană. Ea nu a confirmat niciodată legătura, ba chiar a încercat să o infirme, dar a ajuns să tacă chitic. Asta în timp ce persoane din anturajul ei susțin că toată situația în care Iuliana se află ar fi fost generată de milionarul care s-a implicat tot mai activ în viața ei în ultima vreme.

4418-258342-ioanneculaie_c20.jpg

”Iuliana și-a schimbat viața nu pentru că a vrut ea neapărat. De la Antenă nu a plecat că așa și-a dorit ea. Nu zic că nu putea sau nu voia mai mult, dar a fost împinsă de la spate. El a pus-o să demisioneze pentru că nu-i plăcea deloc ce făcea. Ajunsese să-i spună că stă acolo, în platou, atârnată ca o geantă și că ar trebui să-și dorească mai mult de atât”, ne-a povestit un apropiat al fostei asistente TV. Și, se pare, astfel, Iulianei i-ar fi fost resuscitat interesul de a face altceva pe plan profesional.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro