EXCLUSIV/ De ce nu reușește Inna să facă avere… Ține zeci de angajați în condiții de 5 stele!

14 martie 2016 23:30 De: ,

Fără îndoială Inna este una dintre cele mai bine plătite artiste din România, dat fiind faptul că cea mai mare parte a activității sale o desfășoară în industria muzicală de peste Ocean. Cu toate acestea, Inna nu se poate lăuda cu o agoniseală de milioane de euro, atât cât a produs.

15-inna-cu-microfon-in-gura-03.jpg

Chiar dacă câștigă zeci de mii de euro la un concert, plus alte mii de pe drepturile de difuzare ale pieselor, Inna nu se poade lăuda că a făcut o avere de când s-a lansat în muzică. Artista internațională are atât de multe cheltuieli încât nici măcar nu știe câți bani îi intră în conturi și câți îi mai rămân de la o lună la alta. Deoarece are în spate o întreagă echipă, pe care ține să o trateze la același nivel ca al ei, Inna este nevoită să scoată din buzunar aproape la fel de mult cât bagă într-o lună. Cu alte cuvinte, artista își plătește o asistentă personală, care se plimbă alături de ea doar la bussines class, este cazată la hotelurile de 5 stele și căreia nu-i lipsește nimic, o echipă de PR și alta care are grijă de paginile ei de Facebook și Instagram, manageri, hair styliști și make-up artiști, dar și fotografi. Inna a învățat că nimic în viață nu este gratis așa că, nu ar fi de mirare ca și ședințele foto cu iubitul ei, fotograful John Perez, să fie remunerate. Se pare așadar că cei care au norocul de a lucra cu Inna au parte de un tratament exclusivist și condiții la care nu ar renunța pentru nimic.

inna_eea545.jpg

Reinvestește masiv în propria imagine

Pe lângă banii care se duc pentru plata angajaților, deloc puțini la număr, Inna cheltuiește o avere și pentru propria imagine. Încă de acum câțiva ani, de când s-a lansat pe piața muzicală internațională, sub îndrumarea managerului ei, Lucian, Inna a avut grijă să se ocupe temeinic de imaginea artistică, indiferent de costuri. Așa se face că, în momentul de față, este singurul artist român care a filmat un videoclip pentru fiecare piesă pe care a lansat-o, la care a lucrat doar cu artiști consacrați, cu onorarii grase.

lucian stefan

lucian stefan

Managerul a știut cum să speculeze momentul

Pe de altă parte, Lucian Gitita, managerul Innei, a știut cum să profite de pe urma succesului Innei. Acesta și-a înființat o casă de producție și a deschis porțile și pentru alți artiști. Din dorința de a ajunge la nivelul Innei, multe vedetele de la noi s-au îngrămădit să semneze cu Lucian și cu echipa lui de producție. Printre cele care lucrează cu el se numără Antonia, Alexandra Stan sau Nicoleta Nucă. Așa că, Lucian primește procentaj nu doar de la cea pe care a ridicat-o la nivel internațional, ci și de la ceilalți artiști.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro