MENIU CAUTĂ
04 Iul. 2017 11:54

Fotografia cu care Antonia i-a dat gata pe toți. Fanii, impresionați de mama sa

Distribuie

Antonia a publicat o fotografie cu care i-a cucerit pe toți fanii săi. Imaginea o înfățișează pe artistă alături de cea care i-a dat viață.

Antonia este considerată drept una dintre cele mai frumoase și mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. În prezent, artista formează un cuplu cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim, alături de care au pozat recent într-o superbă ipostază de familie.

Antonia mai are o fetiță, Maya, care se află în Italia, la tatăl ei, Vincenzo Castellano.

Cântăreața este foarte atașată nu doar de partenerul ei de viață și de copiii ei, ci are o relație aparte și cu mama ei, Denise Iacobescu, de la care a moștenit frumusețea.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV / Boureanu l-a 'adoptat' pe colegul său de celulă. Ronnen Herșcovici și-a găsit tăticul după gratii


Fotografia cu care Antonia i-a dat gata pe toți. „Două superbe surori!”

Pe internet, Antonia a postat o fotografie în care apare alături de superba sa mamă, Denise Iacobescu, care a defilat pe podiumul de modă la aproape 50 de ani.

În imagine, cele două sunt îmbrăcate în rochii vaporoase și viu colorate și aratăî fără reproș.

Fanii au fost mai mult decât încântați de apariția celor două, care par mai degrabă surpori decât mamă și fiică.

„Două superbe surori”, „Așchia nu sare departe de trunchi. Foarte frumoase!”, „Surori zici că sunteți! Pff, ce înseamnă banii”, „Minunate. Timpul a stat în loc”, au comentat admiratorii Antoniei.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Sanda Ladoși și șeful său de la circ, Bogdan Stanoevici, 'suspect de apropiați'! Idilă sau strategie de marketing?


Loading...
Comentarii