EXCLUSIV / Mama Antoniei a debutat în modeling la 50 de ani și nu se oprește aici. ”Voi repeta experiența!”

29 martie 2017 23:30

Cu câteva luni înainte de a trece pragul vârstei de 50 de ani, mama Antoniei, Denise Iacobescu, a vrut să treacă în lista dorințelor încă o provocare. Cea mai sexy bunică din showbiz a acceptat invitația de a defila pe un podium de modă, în cadrul unui eveniment dedicat lui Jackie Kennedy.

Marți seară, Alin Gălățescu a organizat un festival de modă dedicat lui Jackie Kennedy, eveniment la care au participat designeri români, care au încercat să aleagă modele cât mai diferite. Printre suprizele serii s-a numărat Denise Iacobescu, nimeni alta decât mama Antoniei. Aflată la prima defilare ca model, Denise ne-a declarat că deși a avut emoții, nu s-a făcut de rușine.

„Experiența pe care am avut-o aseară…a fost o provocare. Sincer nu mă așteptam să mă descurc așa de bine. Când Sheila mi-a propus să defilez pentru ea în cadrul evenimentului Soirees de la Mode, am fost un pic sceptică, dar am zis de ce nu. Am avut mari emoții, înainte și în timpul defilării, dar mi-a ieșit. Pentru prima mea experiență, zic că m-am descurcat bine. Mă bucur că Sheila a avut încredere în mine. Cine știe, pe viitor poate voi mai repeta experiența”, ne-a declarat amuzată Denise Iacobescu.

Mama Antoniei nu vrea să se oprească aici

Denise Iacobescu a luat această provocare ca pe o dorință înainte de a trece pragul vârstei de 50 de ani. Și, pentru că mai sunt doar câteva luni până la ziua ei de naștere, după experiența de marți seară, mama Antoniei declară că nu are de gând să se oprească și, dacă i se va mai oferi șansa, va accepta cu plăcere să reapară din nou pe o scenă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro