Mădălin Ionescu revine. A făcut anunțul despre proiectul la care lucrează

17 iulie 2017 12:14

Mădălin Ionescu a anunțat că lucrează la un nou proect de televiziune. Prezentatorul TV a explicat despre ce este vorba.

La începutul lunii iunie, Mădălin Ionescu anunța că renunță la lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. La sfârșitul lunii aprilie a acestui an, Mădălin Ionescu a devenit tată pentru a treia oară, soția sa, Cristina Șișcanu aducând pe lume o fetiță, Petra.

Prezentatorul de televiziune mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Se pare însă că Mădălin Ionescu nu poate sta prea mult fără să facă nimic.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea


Mădălin Ionescu revine. „Români de poveste”

 

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Mădălin Ionescu a anunțat că lucrează la un nou proiect.

„M-au fascinat întotdeauna poveștile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva în viață! În spatele succesului sau al reușitelor acestora se află deseori drame cumplite, suferințe inimaginabile, curaj nebun, luptă permanentă cu constrângerile sociale și cu cele morale, pasiuni uluitoare și voință de nezdruncinat ! Sunt foarte mulți români în țara și în afara ei cu povești de viață care pot însufleți , pot motiva foarte mulți tineri debusolați și părăsiți de un sistem care a dat faliment de mult!

De ani buni mă gândesc ce să fac pentru a promova astfel de exemple, cum să fiu mai aproape de „oamenii extraordinari” ! Voi merge, dacă va fi nevoie , în cele mai indepărtate colțuri ale lumii pentru compatriotii noștri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performanțe artistice, științifice, sportive sau de altă natură , însă nu au fost descoperiți sau apreciați de țara lor !”Români de Poveste” , meritați să fiți parte a unui proiect extraordinar ! Aștept istorisirile voastre pe adresă de mail contact@madalinionescu.ro . Mai multe detalii în curând!”, a spus el.


Citește și: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro