Oana Roman, de nerecunoscut! ”Asta sunt eu!” | FOTO ÎN ARTICOL

26 ianuarie 2016 18:30

Oana Roman a uimit pe toată lumea cu o apariție inedită. S-a fotografiat la volan, iar toți cei care au văzut imaginea au fost la un pas să spună că se uită la altă persoană.


Cu părul drept, mai lung, pentru că era netapat, și cu ochelari de soare, Oana a dat impresia că și-a făcut vreo intervenție estetică. Cel puțin asta au crezut amicii ei virtuali. ”Tu ești? Ce operație ți-ai făcut, că nu te mai recunoșteam!”, i-a scris un prieten, dar Oana i-a răspuns prompt: ”Da. Eu sunt și nu mi-am făcut nicio operație! Poza nu este deloc editată. Asta sunt eu!”.

Alții i-au cerut ”rețeta” pe care o folosește să aibă tenul atât de luminos. ”Nu am o rețetă… E lumina frumoasă și am un telefon care face poze bune! În rest trec printr-o perioadă foarte grea și nu am mari motive de bucurie!”, a mai precizat Oana Roman.

oana roman

Despre perioada grea prin care trece, vedeta a mai vorbit de curând, menționând că a stat destul de mult prin spitale cu o persoană bolnavă, care are nevoie de ajutorul ei. ”Sunt momente multe in care am simtit ca am ajuns la limita de jos a nervilor, a oboselii, a puterii de a face fata grijilor. Nu m-am plans si de cele mai multe ori am tinut asta pentru mine. N-au stiut decat cei foarte apropiati mie si uneori nici macar ei. Chiar si acum cand nu traversez cea mai fasta perioada, sunt multi din oamenii apropiati care nici nu banuiesc ce probleme am. PS. Urmeaza o schimbare si in viata mea profesionala. Una majora si la care ma gandesc demult. Promit sa va tin la curent”, a scris Oana Roman, pe blogul personal, oanaromanblog.ro. Ea a adăugat că se gândeșted serios să renunțe la televiziune și să se dedice altor proiecte.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro