12 Ian. 2018 16:54

„Bravo ai stil! All Stars”, compețitie la un alt nivel. Cine sunt concurentele

Distribuie

„Bravo ai stil! All Stars”, competitie la un alt nivel. Emisiunea  aduce cea mai intensă și spectaculoasă competiție de stil la un alt nivel, aruncând în luptă cele mai pregătite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului .

Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita' intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Exigența va fi maximă la „Bravo, ai stil! All Stars'

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!').

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars', asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!' au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

Cătălin Botezatu se întoarce în televiziune. Celebrul creator de modă a fost cooptat în juriul „Bravo, ai stil!', de la Kanal D, după ce Răzvan Ciobanu a părăsit emisiunea.

Citește și

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

 

 

Loading...
Comentarii