Gabriela Cristea l-a dat de gol pe soțul ei, Tavi Clonda. „M-am dus la el acasă și…”

22 august 2016 15:17

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au o căsnicie frumoasă și profită din plin de timpul petrecut unul alături de celălalt. Vedeta a dezvăluit însă, un amănunt mai puțin știut despre soțul ei, care a stârnit amuzamentul celor din jur.

„Eu când am început relația cu Tavi, m-am dus la el acasa și am deschis frigiderul. În frigider era o sticlă de vin, un borcan de murături, două borcane de zacuscă, prin amabilitatea mamei soacre și nimic de mancare. Dar el avea bani doldora în buzunare. Atunci cand am venit eu în viața lui, nu a mai avut bani în buzunare, dar măcar are frigiderul plin”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D.

Gabriela Cristea a debutat la TVR 1 în 1994, fiind prezentator al concursului Eurovision. Până în februarie 1996 a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato și prezentator. În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din anul 2007 până în primăvara lui 2011 a lucrat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show „Noră pentru mama”. În acest moment trupa ce cântă în emisiune se numește Tavi Clonda Band (TCB), Tavi Clonda fiind soțul Gabrielei Cristea. Tavi Clonda este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi . Cei doi sunt căsătoriți și își doresc să devină cât mai curând părinți.

Citeste si:

Ce-a vrut ea să arate și ce s-a văzut! Gabriela Cristea, plină de celulită

FOTO FĂRĂ PERDEA/ Cât de ușor renunța Gabi Cristea la sutien în prezența lui Marcel Toader!

După ce toată lumea a spus că este însărcinată, Gabriela Cristea rupe tăcerea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro