VIDEO / Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Scene cutremurătoare de la cimitir. Nu au putut pune capacul peste cavou

18 martie 2017 16:52

Ileana Ciuculete a fost înmormântată, iar cei care au iubit-o au stat alături de sicriul interpretei de muzică populară, până ce acesta a fost coborât în groapă. Din cauza mulțimii de oameni prezente la cimitir, au reușit cu greu să pună capacul peste cavou.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată sub privirile împietrite ale mamei, copiilor și soțului acesteia. Sute de oameni au condus-o pe una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, pe ultimul drum.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată cu ropote de aplauze

Scene dureroase s-au desfășurat în urmă cu puțin timp la Cimitirul Străulești, la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Distrus de durere, soțul, mama și cei doi băieți nu s-au dezlipit o secundă de mormântul vedetei. La un moment dat, din cauza mulțimii, nu au putut să acopere cavoul.

Imediat ce sicriul a fost coborât în groapă, Cornel Galeș a cerut ca pe acesta să fie pus buchetul de trandafiri roșii, florile preferate ale cântăreței. La câteva secunde după ce a fost coborât sicriul în groapă, a început să picure mărunt peste Cimitirul Străulești 2, unde își va găsi odinhna veșnisă artista. Bătrânii veniți să o conducă pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete spun că acestea ar fi lacrimile sufletului celei dispărute.

 

Ileana Ciuculete este condusă astăzi pe ultimul drumul. Cântăreața de muzică populară, care a murit pe 14 martie, își va dormi somnul veșnic la Cimitirul Străulești. Sute de oameni care au admirat-o de-a lungul vieții pe artistă s-au adunat la Biserica Costească. Alte câteva sute de persoane erau deja la Cimitirul Străulești.

Au venit la slujbă vedete și artiști de muzică populară: Valeria Arnăutu, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Steliana Sima, Ștefania Rareș, Maria Loga, Tita Bărbulescu, Ema Cucu, Serghei Mizil, Nicu Gigantu, Gheorghe Turda, Cristina Turcu Preda, Puiu Codreanu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro