13 Sep. 2017 11:46

Mihai Bendeac, într-o situație delicată. Începe un nou sezon ”Băieți de oraș”

Distribuie

Mihai Bendeac, într-o situație delicată. Umor de neegalat, asta va aduce al doilea sezon al serialul ”Băieți de oraș” care va fi difuzat săptămânal, începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Printre surprizele pe care echipa de la ”Băieți de oraș” le-a pregãtit telespectatorilor se numără și noua postură în care este pus Roby Roberto, personaj interpretat de Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, într-o situație delicată…la masa profesorilor

În primul episod al serialului ”Băieți de oraș”, Roby Roberto ajunge într-o situație ce depășește orice imaginație. El devine profesor de liceu suplinitor, dar nu oricum, ci printr-o strategie bine pusă la punct cu amicul său Malone.

Mihai Bendeac, într-o situație delicată. Începe un nou sezon ”Băieți de oraș”

În ciuda rugăminților și avertizărilor partenerei sale Daniela, Roby Roberto nu se dă clintit de la decizia sa de a deveni profesor. Și totul se întâmplă cu un scop bine stabilit, acela de a-l ajuta pe Malone să treacă clasa, pentru a-și putea da examenul de bacalaureat. Cel mai dificil pentru Roby Roberto nu este să ajungă profesor, el reușește să rezolve asta destul de rapid, însă cu mult mai greu îi va fi odată ajuns în cancelarie, unde va trebui să interacționeze cu celelalte cadre didactice.

Citește și


Cât costă o noapte de sex cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei | FOTO


 

Comentarii
← Inchide