MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2016 16:17

Mioara Roman dezvăluie totul la 9 ani de la divorțul de Petre Roman. Puțină lume a știut

Distribuie

Mioara Roman dezvăluie totul la 9 ani de la divorțul de Petre Roman. Cei doi s-au iubit mai mult decât orice, iar  mama Oanei a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre cel alături de care a trăi 30 de ani.

Mioara Roman dezvăluie totul la 9 ani de la divorțul de Petre Roman, mici secrete și lucruri despre care nimeni nu știa.  „Am găsit chiar zilele trecute un bileţel pe masă, îmi pare rău că nu-l am, în care Petre Roman, în 2003,  scrie: apropo de Valentine’s Day,  că noi ne-am luat din dragoste şi ne-a ţinut de cald în momentele grele”. Cam aşa e, dar 30 de ani a fost destul…Pur şi simplu obosise. Puţină lume a observat că Petre si a refacut viata dupa 2 ani, nu imediat,” şi-a amintit Mioara Roman.

Mioara Roman dezvăluie totul la 9 ani de la divorțul de Petre Roman

Mioara Roman dezvăluie totul la 9 ani de la divorțul de tatăl Oanei

Oana Roman susţine că povestea lor de dragoste este una specială „Noi nu cunoaşteam pe nimeni, ne-am nimerit, Roman la Revoluţie şi eu cu munca, absolut dintr-un concurs de împrejurări şi asta a însemnat pentru toată familia o încercare foarte grea, de a ne însera într o societate pe care nu o ştiam,” a mai recunoscut fosta soţie a lui Petre Roman, la Antena Stars.

 

Loading...
Comentarii