FOTO EXCLUSIV / Scene șocante la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Corneliei Catanga i s-a făcut rău în biserică

18 martie 2017 15:09 De: , ,

Scene șocante la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Distrusă de durere, prietena artistei, Cornelia Catanga, a fost scoasă cu greu din biserică de soțul ei, după ce i s-a făcut rău.

Scene șocante la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Sute de oameni au condus-o pe interpreta de muzică populară, pe ultimul rând. Printre artiștii care și-au luat rămas bun de la cântăreața, a fost și Cornelia Catanga, care l-a un moment dat i s-a făcut rău și a fost scoasă din biserică, de soțul ei.

Scene șocante la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Corneliei Catanga i s-a făcut rău în biserică

Scene șocante la înmormântarea Ilenei Ciuculete, după ce Cornelia Catanga a fost la un pas de leșin

Ileana Ciuculete este condusă astăzi pe ultimul drumul. Cântăreața de muzică populară, care a murit pe 14 martie, își va dormi somnul veșnic la Cimitirul Străulești. Sute de oameni care au admirat-o de-a lungul vieții pe artistă s-au adunat astăzi la biserică.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete a fost scos din biserică, fiind purtat pe brațe de opt bărbați. Oamenii au aplaudat și au aruncat cu petale de trandafiri albi și roșii.

Scene cutremurătoare s-au petrecut în interiorul bisericii. Mama Ilenei Ciuculete a plâns neîncetat lângă sicriul fiicei sale. „Copila mea, scumpa mea copilă”, a strigat bătrâna.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro