30 Aug. 2017 14:43

Vedetele au făcut donaţii pentru victimele uraganului Harvey

Distribuie

Vedetele au făcut donaţii pentru victimele uraganului Harvey. Cea mai mare sumă a fost donată de actrița Sandra Bullock care a oferit un milion de dolari pentru Crucea Roșie, în timp ce Kevin Hart a lansat o provocare online prin care a îndemnat alte vedete să doneze bani, scrie BBC News.

Între vedetele care au mai donat pentru victimele uraganului Harvey se numără familia Kardashian, Jennifer Lopez, Chris Brown şi Dwayne “The Rock” Johnson.

Actorul Kevin Hart a publicat un videoclip în care promite suma de 25.000 de dolari – pe care mai apoi a dublat-o – şi a numit mai mulţi artişti care ar trebui să îi urmeze exemplul. ”Cred că am luat parte la multe provocări pe internet, unele cu scop, altele fără, dar am făcut-o… Acum, voi face o provocare reală. Îi provoc pe toţi prietenii mei celebri să mă urmeze”.

Pornind de la inițiativa lui Hart, Chris Brown a anunţat că a donat 100.000 de dolari. ”Este nevoie să fim împreună”. Și Kim Kardashian a fost printre cei care s-au alăturat lui Hart. ”Mama, surorile mele şi cu mine acceptăm provocarea. Vom dona 500.000 de dolari astăzi către Crucea Roşie şi Armata Salvări”.

”Vreau să transmit un mesaj oamenilor din Houston – trebuie să fiţi puternici şi încrezători”, a spus Dwayne ‘The Rock’ Johnson, care a donat 25.000 de dolari. Aceeași sumă au donat-o și Jennifer Lopez şi iubitul său, Alex Rodriguez și papperul TI a donat tot 25.000 de dolari, însă a specificat faptul că banii nu vor ajunge la Crucea Roşie. Și Nicki Minaj a donat tot 25.000 de dolari.

Actorul Jensen Ackles împreună cu colegii săi din ”Supernatural”, el a pornit o campanie de strângere de fonduri care a adunat până în prezent peste 200.000 de dolari.


FOTO EXCLUSIV | Fosta soție a lui Dichiseanu, la 50 de ani. A tras un chef de pomină cu turiștii din hotel!


Loading...
Comentarii