MENIU CAUTĂ

Editorial dur în GSP împotriva viceprimarului Sectorului 2: „Vă lăudați că veți face un stadion de 30 de milioane de euro, dar în cartierul Obor, noaptea e ca pe vremea lui Jack Spintecătorul”

Distribuie

Cristian Geambașu publică astăzi un editorial în „Gazeta sporturilor”, în care ia peste picior promisiunea lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, de a construi pe stadionul Dinamo o arenă de 30 de milioane de euro.

Stadionul Dinamo are o situație juridică incertă și din această cauză nu poate fi modernizat. Cu toate acestea, Dan Cristian Popescu susține că va avea succes acolo unde Ministerul de Interne nu a avut: să îl convingă pe Nicolae Badea să renunțe la dreptul de administrare asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare pentru a construi, pentru Dinamo, o arenă de 30 de milioane de euro!

Cristian Geambașu scrie, în „Gazeta sporturilor”, că nu crede în astfel de promisiuni și îi invită pe cititori să viziteze câteva zone și străzi din Sectorul 2 al Capitalei, unde Dan Cristian Popescu este viceprimar. Astfel, editorialistul afirmă că, noaptea, în Piața Obor e ca pe vremea lui Jack Spintecătorul!

Citește editorialul lui Cristian Geambașu pe gsp.ro!

Comentarii