07 Noi. 2017 13:09 , de Daniel Conţescu

EXCLUSIV/ Radu Marian Barbu este iubitul Simonei Halep – fost jucător mediocru de tenis, acum antrenor VIDEO

Distribuie

Radu Marian Barbu este iubitul Simonei Halep. A fost un jucător mediocru de tenis.

Barbu, 34 de ani, este născut la Pitești pe 16 octombrie 1983. Este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a făcut pereche la dublu. În Italia, cei doi amorezi au sărbătorit ziua de naștere (amândoi sunt zodia Balanță, Simona fiind născută pe 27 septembrie).

Cel mai bun loc ocupat în tenis a fost 1.151, poziție ocupată pe 16 august 2004. Premiile câștigate din tenis – doar 3.217 dolari. Radu Marian Barbu, în prezent antrenor la Comesad Pitești. În tinerețe, Barbu  a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion și Brighiu (primul este fost antrenor al Simonei și actual tehnician al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucător al României).

Anul acesta, Radu Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open disputat la Pitești (31 iulie – 6 august), la care Adrian Ungur și Florin Mergea au fost capete de afiș. Iubitului lui Halep îi place să lucreze cu copiii, cărora le îndrumă primii pași în tenis.

Radu Barbu alături de copii

Radu Barbu predă tenisul copiilor

Copiii ascultă sfaturile lui Radu Barbu

Simona Halep a fost surprinsă cu Radu Barbu în vacanța petrecută în Italia, la Portofino.


Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ Adevărul crunt despre românul găsit inconștient într-o curte din Londra: 'Am fost bătut încontinuu 14 ore și ținut cu capul în hazna' (FOTO&VIDEO)

Loading...
Comentarii