Au spus „prezent” la eveniment Ion Tiriac impreuna cu fiul, Ion Ion, Janina venita cu sotul ei, Adrian Sarbu, Agop Vartakes Kirmiziyan (partener al Comitetului Olimpic Roman), Cristina Zevedei si sotul, prieteni de-ai cuplului din Franta, si prietene ale Amaliei venite din Romania special pentru nunta.
Desi mirii le-au spus invitatilor sa nu vina cu cadouri, au fost „bombardati” cu tot felul de daruri care mai de care mai frumoase. „Am primit multe cadouri, dar nu vreau sa vi le spun, pentru ca nu e frumos”, ne-a zis proaspata mireasa. Amalia a purtat o creatie a Janinei Stefan-Sarbu, o bluza si o fusta lejera (doar e gravida!) de culoare crem. Ilie s-a imbracat la costum, dar seara, la restaurant, s-a afisat intr-o tinuta mai degajata, purtand o camasa colorata. „Dupa primarie am plecat cu toti invitatii la restaurantul Roland Garros, unde am petrecut pana pe la ora doua noaptea”, ne-a spus Amalia.
Astazi este ziua de nastere a lui Ilie, iar duminica cea de nume. Cand am contactat-o noi ieri, Amalia tocmai iesise in oras sa-i cumpere un cadou. In aceasta dimineata, Ilie a plecat la un turneu demonstrativ de tenis, la DĂźsseldorf, in Germania. Se va intoarce la Paris duminica.
Amalia este gravida in opt luni si jumatate, urmand sa nasca o fetita in jurul datei de 2 august, tot la Paris. Ilie mai are o fata din prima casnicie, pe care o chema Natalie (27 ani). Din cel de-al doilea mariaj are doi copii infiati: Nicolas (16 ani) si Charlotte (13 ani).
Amalia si Ilie s-au cunoscut la concertul sustinut de Sting la Sala Palatului in 1996.

Urmărește-ne pe Google News